Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
dnes 13. októbra 2024 o 9:05
Čas čítania 0:50
Aneta Gospičová

Kanye West čelí vážnemu obvineniu. Bývalá asistentka ho obvinila zo zdrogovania a znásilnenia na Diddyho párty

OSOBNOSTI DIDDY DROGY KANYE WEST SEXUÁLNE OBŤAŽOVANIE
Uložiť Uložené

O všetkých veciach, ktoré sa počas večierku diali, jej mal raper povedať ešte počas toho, keď preňho pracovala.

Bývalá osobná asistentka rapera Ye, Lauren Pisciotta, obvinila umelca zo zdrogovania a znásilnenia na P. Diddyho párty, ktorú raper spoluorganizoval. Pisciotta pre Westa ešte vtedy nepracovala. Na párty, ktorá sa konala v štúdiu Santa Monica, raper vyhlásil, že kto chce na akcii zostať, sa musí napiť z drinku. Po napití sa cítila dezorientovaná a z večierku si nič nepamätala, informuje New York Post.

V dokumentoch, ktoré Pisciotta podala na Najvyšší súd v Los Angeles, uviedla, že sa cítila dezorientovaná a následne skĺzla do nepríjemného stavu. Na ďalší deň si nevedela spomenúť, čo sa dialo. Uviedla, že sa cítila zahanbená. Najskôr si myslela, že za zdrogovanie bol zodpovedný asistent v štúdiu alebo niekto iný, kto pomáhal pri príprave nápojov.

O všetkých veciach jej mal povedať raper ešte počas toho, keď preňho pracovala. Raper najskôr uviedol, že „bol príliš traumatizovaný a rozrušený na to, aby o noci hovoril“. Po odhalení zostala v šoku. V dokumentoch uvádza, že West sa zasmial predtým, ako údajne odpovedal „ženy milujú povedať, že si to nepamätajú“.

Odporúčané
VYSVETĽUJEME: Na TikToku sa šíria konšpirácie, že Diddy, Beyoncé a Jay-Z ovládali hudobný priemysel. Čo mali títo ľudia spoločné? VYSVETĽUJEME: Na TikToku sa šíria konšpirácie, že Diddy, Beyoncé a Jay-Z ovládali hudobný priemysel. Čo mali títo ľudia spoločné? 3. októbra 2024 o 9:30

Pisciotta v minulosti rapera žalovala za údajné sexuálne obťažovanie, prenasledovanie a neoprávnené ukončenie pracovnej zmluvy. West jej mal údajne posielať nevhodné správy, zdieľať s ňou sexuálne fantázie a posielať videá a fotografie, ako má sex s inými ženami na röntgenových záberoch.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa LP✨ (@laurenpisciotta)

Domov
Zdieľať
Diskusia