Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj klub Refresher+ už od 1 € 😱
19. augusta 2024 o 10:40
Čas čítania 0:32
Jela Vážanová

Zverejnili znepokojujúce zábery z čínskej továrne na e-cigarety. Pracovník si potiahne až z 10 000 vapeov denne

ZAUJÍMAVOSTI CIGARETY ČÍNA
Uložiť Uložené

Youtuberi z kanálu Machina navštívili čínsku továreň na výrobu elektronických cigariet. Zo záberov testovania vaporizérov mrazí.

V továrni natočili celý proces masovej výroby e-cigariet a vyspovedali majiteľa o výrobnej cene, kontrole kvality a predpisoch. Čo ich však prekvapilo, bola testovacia fáza, kedy okrem prístrojov, ktoré skúmajú tlak a nasávajú výpary, skúša e-cigarety aj pracovník.

Čína si vďaka nízkym nákladom a početnej pracovnej sile vybudovala titul najväčšieho výrobného centra sveta. Je tiež jedným z najväčších výrobcov elektronických cigariet. Youtube kanál Machina, ktorý prináša zábery z prostredia čínskych tovární, sa preto rozhodol nazrieť do jednej z top výrobných firiem na jednorazové vaporizéry v Baoan, Shenzhen v Číne.

Video ukazuje šokujúce zábery, ako v tretej fáze testovania pracovník drží niekoľko vaporizérov v jednej ruke a každý testuje vlastnými ústami. Pre Youtube kanál potvrdil, že denne otestuje od 8 do 10-tisíc vaporizérov, čo predstavuje približne tri celé e-cigarety denne. Pracovník tiež spomenul, že fajčí aj mimo práce. 

Domov
Zdieľať
Diskusia