Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti KRÁSNÝ.
13. júna 2024 o 14:00
Čas čítania 0:57
Sponzorovaný obsah

Zdravotnícke vybavenie od profesionálov zo spoločnosti KRÁSNÝ – zdravotnícka technika, s. r. o.

Zdravotnícke vybavenie od profesionálov zo spoločnosti KRÁSNÝ – zdravotnícka technika, s. r. o.
Zdroj: Unsplash/Arseny Togulev
ZDRAVIE ZDRAVIE
Uložiť Uložené

Toto je tip na zdravotnícku techniku pre nemocnice aj domácnosti.

Zariaďujete si ambulanciu, pracujete v domove dôchodcov alebo ste na rozhodovacej pozícii v nemocnici, pričom hľadáte zdravotnícku techniku? A možno potrebujete len kalibráciu alebo revíziu prístrojov. Poradíme vám, na koho sa obrátiť.

Ponuka pre nemocnice aj domácnosti

Firma KRÁSNÝ si udržuje svoju pozíciu na trhu ako spoľahlivý dodávateľ zdravotníckej techniky a dezinfekčných prostriedkov už od roku 1998. V e-shope tak nájdete širokú ponuku kvalitných lekárskych prístrojov a pomôcok, a to od bežných odsávačiek pre mamičky až po defibrilátory. Okrem distribúcie spoločnosť pokrýva navyše aj servis, opravu a pravidelnú údržbu lekárskych prístrojov.

Tip: Hľadáte tú najlepšiu možnú techniku a vybavenie, ktoré vám pomôžu poskytnúť efektívnu a bezpečnú zdravotnú starostlivosť? O celom sortimente lekárskych prístrojov sa viac dočítate tu: https://www.zdravotnatechnika.sk/lekarske-pristroje/.

Odborníci na dezinfekcie

Dôležitosť správnej hygieny a dezinfekcie (nielen) v zdravotníckych zariadeniach je priorita, preto je v ponuke aj široký sortiment dezinfekcií, z ktorých množstvo nájde využitie aj v bežnom rodinnom živote. Existujú však rôzne typy, preto sa neváhajte obrátiť na odborníkov aj v otázke, ako ich správne používať.

Odporúčané
Vyskúšala som si tréningy, z ktorých sa internet smeje – bubnovanie aj minitrampolíny. Jediný, kto bol na smiech, som bola ja Vyskúšala som si tréningy, z ktorých sa internet smeje – bubnovanie aj minitrampolíny. Jediný, kto bol na smiech, som bola ja 31. augusta 2024 o 12:30

V e-shope nájdete napríklad aj dezinfekčné prostriedky STÉRIDINE, ktoré spĺňajú najnáročnejšie kritériá, inaktivujú široký rad patogénov a ocenia ich aj ľudia s rôznymi alergiami či inými nepriaznivými kožnými problémami. Zároveň dezinfekcie STÉRIDINE nepoškodzujú životné prostredie.

A dobrou správou je, že spoločnosť KRÁSNÝ expandovala svoju ponuku aj na Slovensko a teraz doručuje aj k nám: https://www.szo.cz/cs/zdravotnicke-pristroje-dezinfekcie/. Obráťte sa na profesionálov na lekárske prístroje a dezinfekcie – radi vám všetko vysvetlia, poradia a navrhnú riešenie na mieru.

Domov
Zdieľať
Diskusia