Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
15. apríla 2024, 14:55
Čas čítania 0:37
Anna Peclová

Heinz uvádza na trh omáčky Barbiecue a Kenchup. Ružové grilovanie sa tak môže začať

Heinz uvádza na trh omáčky Barbiecue a Kenchup. Ružové grilovanie sa tak môže začať
ZAHRANIČIE
Uložiť Uložené

Americká spoločnosť Mattel a výrobca potravín Heinz oznámili v rámci 65. výročia prvej Barbie nezvyčajnú spoluprácu. Uvedú na trh nový výrobok: Heinz Classic Barbiecue Sauce.

Špeciálna Barbie omáčka je zmesou vegánskej majonézy a barbecue omáčky. Samozrejme, vďaka extraktu z červenej repy je ružová. Spoločnosť Heinz sa o pripravovanú novinku podelila na svojich sociálnych sieťach v auguste minulého roka spolu s fľašou paradajkového Kenchupu. 

Limitovaná edícia sa už v Spojenom kráľovstve predáva online od začiatku tohto týždňa. K dispozícii je len limitovaných 5 000 fliaš. Ďalšia várka sa bude predávať v supermarketoch Tesco od 17. apríla a od polovice mája v online donáškovej službe Ocado, tiež v Spojenom kráľovstve. Odporúčaná maloobchodná cena je 3,39 libry, čo sú približne štyri eurá.

Na trh sa dostane aj v Španielsku. „Nikdy nehovor nikdy,“ povedal Andre Fernandez, viceprezident spoločnosti Heinz, o možnosti expanzie na ďalšie trhy. Okrem Barbiecue by sa na trh mohol dostať aj ďalší výrobok inšpirovaný známymi postavami, Kenchup.

Domov
Zdieľať
Diskusia