Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. marca 2024, 15:33
Čas čítania 0:53
Barbora Adamkovičová

Influencerka Lucid Style sa nakazila nebezpečným vírusom. Pre náhle zhoršenie zdravotného stavu ju museli hospitalizovať

OSOBNOSTI CESTOVANIE CHOROBY INFLUENCERI KORONAVÍRUS
Uložiť Uložené

Nakazila sa obyčajným uštipnutím komára, hoci bodnutie si sotva uvedomila. Hneď na druhý deň ráno ju však trápili extrémne bolesti.

Slovenskej beauty influencerke Lucid Style (vlastným menom Lucia Sládečková) sa tropický pobyt na ostrove v Thajsku nepríjemne skomplikoval. Na jej Instagrame k príspevkom, kde si spolu s rodinou užíva pobyt v exotickom raji, pribudli fotografie z nemocnice, ktoré mnohých sledujúcich šokovali.

Influencerke totiž diagnostikovali horúčku dengue – tá je v juhovýchodnej Ázii častým ochorením. Spôsobuje ju uštipnutie ázijským komárom tigrovaným, ktorý je v trópoch rozmnožený. Sládečková v príbehoch na sociálnej sieti prezradila, že sa nakazila ešte minulý týždeň, no štipnutie vraj sotva zaregistrovala.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Lucia Sladeckova (@lucidstyle_official)

Na druhý deň ráno však pocítila zdravotné ťažkosti – horúčky, zimnice a „extrémnu vnútornú bolesť“. Príznaky nepodceňovala, a preto sa rozhodla vyhľadať odbornú pomoc v miestnej nemocnici, kde lekári vylúčili nákazu koronavírusom. Podľa jej slov ju museli hospitalizovať.

„Vyšlo mi, že mám dengue, ja som bola taká prekvapená, a hlavne mi ešte stále nedochádzalo, čo to je,“ opisuje svoje pocity vo videu. „Tlak v hlave taký silný, že som myslela, že mi vytlačí oko,“ priznala fanúšikom na Instagrame. Dodala, že pre ochorenie nedokáže sedieť, stáť či dokonca ani spať.

Sládečkovej  zdravotný stav sa však od víkendu zlepšil natoľko, že ju z nemocnice prepustili. Napriek tomu však musí absolvovať kontroly a odbery krvi. V popise pod príspevkom a v príbehoch na Instagrame sa zároveň poďakovala za rýchly a zodpovedný prístup miestnych zdravotníkov.

Domov
Zdieľať
Diskusia