Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. februára 2024, 16:40
Čas čítania 1:28
Karolína Uličná

Boris Kollár priznal, že v posteli praktizuje pissing. Prvý sex mal vraj ako 14-ročný a spal už s vyše tisíc ženami

OSOBNOSTI BORIS KOLLÁR PODCASTY
Uložiť Uložené

Bývalý šéf parlamentu otvorene prehovoril o svojom sexuálnom živote aj úchylkách.

Boris Kollár si posledné týždne servítku pred ústa rozhodne nedáva. Prednedávnom bol totiž hosťom v kontroverznom podcaste Fiki Unchained influencera Filipa Sulíka, známeho ako Fiki.

V ňom prezradil napríklad aj to, že má štvorciferný bodycount (počet žien, s ktorými spal), ale tiež, že sa mu páči, keď je ženský pohlavný orgán „škaredý“, pretože vraj preferuje anomálie na ženskom ohanbí.

V podcaste prezradil aj to, že v sexe je konzervatívny, no mal už aj skupinový pohlavný styk či pomer so ženou s nadváhou. Dokonca priznal, že občas s milenkami praktizuje aj tzv. zlatý dážď – sexuálnu praktiku zahrňujúcu močenie na partnera či partnerku, ktorá sa nazýva aj pissing, oficiálne urolagnia alebo urofília.

„To však neberiem ako úchylku. Ale, samozrejme, musí to mať nejaké pravidlá a formu. Neviem si predstaviť k niekomu dôjsť a počúrať mu celú posteľ. Keď sa dohodnete, tak pri sexe je dovolené všetko. Neodsudzujem to,“ uviedol na margo pissingu, ktorý občas praktizuje.

boris kollár fiki sulík
Zdroj: Patreon/Fiki Unchained

Bývalý predseda Národnej rady SR bol nedávno aj hosťom v podcaste S nami, kde hovoril, že sa za svoje súkromie vôbec nehanbí. V podcaste priznal, že verejnosť nevie, koľko má v skutočnosti detí. „Trinásť detí som mal možno pred dvoma rokmi,“ uvádza. Priznal tam tiež, že svoj prvý sex mal ako 14-ročný.

Odporúčané
Chef Tomek: V Londýne som najradšej chodil jesť do Dalstonu na trhoviská afrických imigrantov Chef Tomek: V Londýne som najradšej chodil jesť do Dalstonu na trhoviská afrických imigrantov 25. apríla 2024, 13:30

Moderátori Oskar a Svetozár sa ho pýtali aj na jeho vzťah s influencerkou Emou Ferusovou alias Pimpinočkou, ktorá ho minulý rok obvinila z toho, že ju dvakrát poslal na potrat. Spočiatku priznal, že mladá influencerka za ním prišla kvôli peniazom. Nazval ju „klasickou zlatokopkou, ktorá nemala ani čo jesť“. Influencerky a slovenské celebrity žijú podľa Borisa vymyslený život. 

Pri téme influencerov sa povenovali aj Rachellkke, ktorej civilné meno je Ráchel Karnižová, ktorá sa vraj s Borisom stretla. „Nestretli sme sa preto, aby sme spolu niečo mali. Pýtala nejakú pomoc,“ priznal v podcaste u Filipa Sulíka, syna Richarda Sulíka. V podcaste S nami prezradil bližšie detaily. Ráchel sa údajne bála, že by sa jej prípad s Tomym Kottym zamietol pod koberec, jednoducho chcela právnickú pomoc. 

57-ročný podnikateľ zrejme robí všetko pre to, aby zaujal a naďalej ostal v pozornosti ľudí. Len nedávno totiž ohlásil nový projekt, v ktorom bude robiť taxikára a ľudia ho môžu vyspovedať. Jeho hosťovanie v rôznych podcastoch tak pravdepodobne nebude úplnou náhodou.

Domov
Zdieľať
Diskusia