Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
17. februára 2024, 16:11
Čas čítania 1:22
Samuel Valent

Tomy Kotty prekvapil: chce navštíviť bývalého kamaráta Kolárovského na liečení. Vtipkoval, že hneď potom pôjde za Twiinskou

OSOBNOSTI SPRÁVY Z DOMOVA TOMY KOTTY YAEL
Uložiť Uložené

Tomy dáva Yaelovi druhú šancu? Obaja boli kedysi dobrí kamaráti, až kým sa Kotty nedozvedel, že Kolárovský mal údajne sexuálny pomer s jeho vtedajšou partnerkou Rachellkkou.

Mladý spevák a herec Matúš Kolárovský alias Yael v novembri prehovoril o svojom boji proti drogám a alkoholu. Koncom januára Nový Čas informoval o tom, že Kolárovský sa momentálne nachádza na protialkoholickom liečení.

Odporúčané
Matúša Kolárovského odfotili, ako umýva podlahu na psychiatrii. Teraz za fotky pýtajú peniaze Matúša Kolárovského odfotili, ako umýva podlahu na psychiatrii. Teraz za fotky pýtajú peniaze 13. februára 2024, 16:57

Na jeho pobyt v tomto zariadení najnovšie na Instagrame reagoval moderátor, hudobník a jeho bývalý kolega z labelu Illuminate Production Tomy Kotty, s ktorým mali ešte prednedávnom nezhody. Obaja boli kedysi dobrí kamaráti, až kým sa Tomy nedozvedel, že Yael mal údajne sexuálny pomer s jeho vtedajšou partnerkou Ráchel Karnižovou, známou influencerkou vystupujúcou pod pseudonymom Rachellkka.

Kotty sa na Instagrame zastal Kolárovského a všetkých prekvapil, keď povedal, že ho v nedeľu navštívi spoločne s jeho bývalými kolegami z Illuminate Production. 

Tommy Kotty na Instragrame reagoval na Matúša Kolárovského.
Tommy Kotty na Instragrame reagoval na Matúša Kolárovského. Zdroj: IG/@tomy.kotty

„Ja v tej dobe, keď mi bolo najhoršie, by som ocenil, keby sa zachoval takto,“ narážal na obdobie, keď on sám bol na protialkoholickom liečení. „No a potom pôjdem v**ebať Nízlovú,“ zavtipkoval na záver na adresu členky skupiny Twiins Veroniky Nízlovej, s ktorou má Kolárovský dieťa, aby sa Yaelovi akože „pomstil“.

matúš yael kolárovskýtwiinsveronika nízlová
Zdroj: Instagram/@veronikatwiins

Jeho predošlá reakcia na Yaelovo priznanie k drogám však bola iná

Kotty už raz na situáciu okolo Kolárovského reagoval, no jeho reakcia mala vtedy úplne iný charakter. „Čakal som lepší herecký výkon od týpka, ktorý hral v markizáckom seriáli. Kamoš to dobre povedal, zase raz si len dokázal, že si malá umrnčaná pi*a, ktorá keď mu začne horieť za ri*ou, rýchlo, rýchlo sa ísť hrať na katolíckeho ufňukaného chlapca na Instagrame, len aby som sa zo všetkého vyvliekol,“ povedal Kotty.

Odporúčané
Yael sa priznal k drogovej závislosti. So slzami opísal najťažšie obdobie slávy a turbulentný vzťah so svojou ex Yael sa priznal k drogovej závislosti. So slzami opísal najťažšie obdobie slávy a turbulentný vzťah so svojou ex 15. novembra 2023, 9:21

„Len aby to pre mňa nemalo náhodou fatálne následky. Takisto jak keď si tĺkol Nikolu, jak keď si nabúchal Twiinsku na hajzli, ty ko**t, a podobné veci,“ dodal na margo Kolárovského videa, v ktorom sa priznal k svojej závislosti.

„Si malá, umrnčaná, zľaknutá pi*a. Si potkan. Prečo si neplakal, keď si fetoval? Keď si mi tr*kal ex? Keď si tĺkol Nikolu, hm?“ rozohnil sa v tom čase Tomy na sociálnej sieti a podľa všetkého tou jeho ex myslel kontroverznú Ráchel Karnižovú. Ich vzťah stroskotal po tom, čo Karnižová uverejnila priznanie, podľa ktorého ju Kotty údajne brutálne zbil. Podala naňho aj trestné oznámenie. 

Instagram/@rachellkka tomy kotty
Zdroj: Instagram/@rachellkka
Domov
Zdieľať
Diskusia