Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. februára 2024, 16:57
Čas čítania 0:40
Karolína Uličná

Matúša Kolárovského odfotili, ako umýva podlahu na psychiatrii. Teraz za fotky pýtajú peniaze

OSOBNOSTI INFLUENCERI MATÚŠ KOLÁROVSKÝ YAEL
Uložiť Uložené

Matúš Kolárovský má na psychiatrii spolupacienta paparazza. Potajme ho vyfotil pri rôznych činnostiach a teraz na tom chce zarobiť.

Matúš Kolárovský, známy aj ako Yael, sa momentálne nachádza na protialkoholickom liečení v Hronovciach (okres Levice), ktoré by ho malo priviesť späť do normálneho života. Mladý spevák a herec už koncom minulého roka prehovoril o svojom boji proti drogám a alkoholu. Ten sa naplno prejavil po tom, čo jeho kariéra rapídne odštartovala.

Podľa najnovších informácií Nového Času náročný harmonogram ho neobchádza ani tam. Yael sa stará o poriadok v spoločných priestoroch, píše Nový Čas, ktorý vo svojej galérii zverejnil aj fotografie zo sanatória. Na nich je odfotený Kolárovský. Snímky údajne urobil niekto priamo na mieste a teraz chce na celej kauzičke zarobiť.

Dvadsaťtriročný priateľ twiinsky Veroniky Nízlovej je na liečení už niekoľko týždňov. Veronika uvádza, že Matúš prišiel do zariadenia čistý, chce si len oddýchnuť a doliečiť si dušu. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Yael (@matuskolarovsky)

Na liečení ho navštevuje aj rodina, ktorá je preňho veľkou oporou v náročných časoch. „Chodíme ho pravidelne navštevovať, aby mal kontakt s Neuškou. Malá mu, samozrejme, chýba,“ dodali sestry Nízlové.

Odporúčané
Matúša Kolárovského hospitalizovali na psychiatrii. Spevák sa chce dostať späť do normálneho života Matúša Kolárovského hospitalizovali na psychiatrii. Spevák sa chce dostať späť do normálneho života 31. januára 2024, 9:54
Domov
Zdieľať
Diskusia