Nebolo by to skvelé, pochopiť kuchyňu nejakej exotickej krajiny za jedinú hodinu počúvania podcastu? Túto šancu máte teraz.
Odoberaj zadarmo na: Spotify, Apple podcasty, Google podcasty.
Čo sú podcasty a ako ich počúvať? Dozvieš sa tu.
Sleduj Podgast na Refresheri.
- Ktoré kórejské jedlá určite musíš ochutnať a aké vplyvy v nich môžeš nájsť.
- Prečo sú instantné „vifonkové“ cestoviny úplne regulárna gastronómia.
- Ako Kórejčanom chutili trdelníky.
- Čo sú to banchany a ako dokážu spestriť aj to najobyčajnejšie jedlo.
Sú ľudia, ktorí si z cudzej krajiny prinesú magnetku, Ervín Polívka si z pobytu v Južnej Kórei priniesol osudovú lásku k tejto ázijskej krajine. Začal vyrábať a predávať vlastné kimči, a keď sa v Bratislave zavrela kórejská reštaurácia YumYum na Obchodnej, otvoril si na rovnakom mieste vlastnú. V bistre Banchan podáva nielen notoricky známe kórejské jedlá, ale aj rôzne špeciality a k tomu banchany od výmyslu sveta.
Podgast je podcast, ktorý vychádza každú stredu a pre Refresher ho tvorí foodbloger Čoje. Volá si doň zaujímavých hostí, s ktorými sa pustí do reči bez osnov a pravidiel. Začnú o jedle a skončia pri hocičom, na čo majú chuť. Daj Podgastu odber na platforme, na ktorej počúvaš podcasty a hudbu. Neujde ti žiadna časť s parádnymi hosťami nielen z oblasti gastronómie.