Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. januára 2024, 14:44
Čas čítania 0:48
Radka Klučárová

FOTO: Sú Gigi Hadid a Bradley Cooper oficiálne spolu? V uliciach Londýna nešetrili dotykmi ani zamilovanými úsmevmi

OSOBNOSTI BRADLEY COOPER SPRÁVY ZO SVETA VZŤAHY
Uložiť Uložené

Obľúbená 28-ročná modelka a 49-ročný herec známy z komédie Vo štvorici po opici či z romantickej drámy Zrodila sa hviezda zrejme tvoria oficiálny pár.

O tom, že dvojica Gigi Hadid a Bradley Cooper tvorí pár, sa špekuluje už niekoľko mesiacov. Ruka v ruke ich však paparazzovia odfotili až teraz, a to priamo v uliciach Londýna, píše portál Pagesix. V ležérnych trendy outfitoch by im 20-ročný vekových rozdiel tipoval iba málokto. 

Obľúbená 28-ročná modelka a 49-ročný herec známy z komédie Vo štvorici po opici či z romantickej drámy Zrodila sa hviezda nešetrili dotykmi ani úsmevmi. Portál Pagesix upozorňuje, že je to prvýkrát, čo si dvojica prejavovala náklonnosť na verejnosti. 

Podľa portálu čerstvý pár trávi spolu každý deň a ich vzťah sa posúva závratnou rýchlosťou. Hadid sa už dokonca stretla aj s Cooperovou mamou. V utorok ich paparazzovia odfotili na letisku pred odletom do Londýna. Svoj vzťah zatiaľ oficiálne ani jeden z nich nepotvrdil. 

Odporúčané
Vplyvný Rus zo sankčného zoznamu vraj vybavoval slovenským podnikateľom stretnutie v Moskve. V pozadí je obrovský biznis s plynom Vplyvný Rus zo sankčného zoznamu vraj vybavoval slovenským podnikateľom stretnutie v Moskve. V pozadí je obrovský biznis s plynom 9. apríla 2024, 19:30

Modelka Victoria's Secret má zo vzťahu s hudobníkom Zaynom Malikom 3-ročnú dcéru. Ešte vlani na jar sa špekulovalo o tom, že randí s lámačom ženských sŕdc Leonardom DiCapriom. Internet sa vtedy zabával na tom, že je pre neho príliš stará. Oscarový herec totiž s obľubou randí so ženami mladšími ako 25 rokov.

Leo a Gigi vraj spolu randia. Modelku videli na večeri s DiCapriovými rodičmi.
Leo a Gigi vraj spolu randia. Modelku videli na večeri s DiCapriovými rodičmi. Zdroj: Instagram/Gigi Hadid, Youtube/TMZ
Domov
Zdieľať
Diskusia