Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
12. júna 2023, 15:32
Čas čítania 1:35
Denisa Šútorová

HOT couple alert? Leonardo DiCaprio a Gigi Hadid vraj spolu naozaj randia. Internet sa smeje, že je pre neho stará

NEWS LEONARDO DICAPRIO ŠOUBIZNIS
Uložiť Uložené

Hoci to vraj Gigi s Leom nikdy nebrala vážne, zbožňuje jeho pozornosť a spoločný čas. Internet sa smeje, že je pre herca stará.

Horúca správa, ktorá osvieži tvoj nudný kancelársky pondelok. Leonardo DiCaprio a Gigi Hadid vraj spolu znovu randia, alebo si len budujú kvalitný situationship? Gigi sa údajne stretla s Leovou rodinou. Hoci zatiaľ nevieme, čo si o potenciálnej neveste myslí Leova mamička, internet názor, ako inak, má.

„Nemožné! Gigi je preňho príliš stará,“ smeje sa fanúšik na Twitteri. Minulosť ukazuje, že Leo so ženami nad 25 nerandí, veď bývalú priateľku Camilu Morrone opustil len krátko predtým, ako dovŕšila tento „zlatý vek“. Ale Gigi Hadid je skrátka Gigi Hadid, a nad jej 28 rokmi aj Leo prižmúri jedno očko.

O tom, že dvojica tvorí pár, sa začalo šepkať ešte minulý september. Potenciálni milenci Leo a Gigi sa vraj k sebe mali na newyorskom fashion weeku, po ktorom sa stretávali aj ďalších pár mesiacov, no svoj vzťah nikdy nespravili „official“ (lebo žiadny neexistoval?).

Blízky zdroj dvojice neskôr pre People povedal, že sa ich „special connection“ pretrhlo vo februári tohto roka. Ako sa však zdá, v horúcich mesiacoch to medzi Hadid a DiCapriom znovu vrie.

V utorok 6. júna sa totiž Leo ukázal v reštaurácii China Tang spolu s otcom Georgeom a nevlastnou mamou Peggy Farrar. Hádaj, kto vstúpil do tej istej reštiky len o pár minút nato – samotná Gigi v celej svojej paráde. Hoci to však na prvý pohľad pôsobí ako dokonalé a intímne rodinné stretnutie (čo by znamenalo, že Leo pritvrdzuje), TMZ nás prebúdza do reality.

Topmodelka a herec sa vraj v reštaurácii ocitli spolu s ďalšími ľuďmi pri príležitosti eventu, ktorý hostil redaktor z British Vogue Edward Enninful. Ďalší „zdroj“ vraj pre People povedal, že spolu v daný večer „ani nejedli, ani nesedeli“.

Leo a Gigi vraj spolu randia. Modelku videli na večeri s DiCapriovými rodičmi.
Leo a Gigi vraj spolu randia. Modelku videli na večeri s DiCapriovými rodičmi. Zdroj: Instagram/Gigi Hadid, Youtube/TMZ

People uvádza, že hoci medzi Gigi a Leom nie je nič vážne, Gigi „trochu s Leom randí“ a stretáva sa s ním vždy, keď môže. Vážne to však nie je. Má rada jeho pozornosť a užíva si ich spoločný čas, dodáva magazín a pripomína, že herec a modelka majú mnoho spoločných priateľov a občas sa stretávajú aj v skupine.

Nuž, kam Gigi dovedie „Leova pozornosť“, ukáže len čas, treba však uznať, že sú perfektný match. Či si spolu vieš dvojicu predstaviť, nám môžeš dať vedieť v ankete nižšie.

Anketa:
Chcel/-a by si, aby boli Gigi a Leo spolu?
Nie, na Lea predsa čakám ja.
Jasné, Gigi a Leo sú perfektný match.
Nie, na Lea predsa čakám ja.
43 %
Jasné, Gigi a Leo sú perfektný match.
57 %
Domov
Zdieľať
Diskusia