Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
16. januára 2024, 17:30
Čas čítania 0:41
Radka Klučárová

Vyraz na superlacný výlet do Talianska. Z Bratislavy do Milána či Ríma odletíš už za 13 eur

ZAUJÍMAVOSTI CESTOVANIE DOVOLENKA SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Zbaľ si ruksak a vyraz za južanským „dolce vita“.

Miluješ cestovanie a túžiš na pár dní vypadnúť? Z bratislavského letiska sa do talianskeho Ríma či Milána dostaneš už za 13 eur. Stačí si zbaliť malý ruksak a môžeš vyraziť užiť si južanské „dolce vita“. 

Cestovanie nebolo nikdy dostupnejšie. Ak túžiš spoznávať európske krajiny, teraz je ten správny čas. Odmeň sa za úspešné skúškové či náročný začiatok nového roka a vezmi svojich kamošov alebo rodičov na krátky výlet.

Letenka lacnejšia ako lístok na vlak

Cena jednosmerných leteniek leteckej spoločnosti Ryanair z Bratislavy do Milána (Bergama) sa na jej webe pohybuje v sume od 12,99 eura, pričom priemerná cena lístka v najbližších týždňoch neprekračuje 30 eur. 

Do Ríma na letisko v Ciampino v týchto dňoch odletíš za podobný „peniaz“. Na rovnakej úrovni sa pohybujú aj spiatočné lístky. Maj však na pamäti, že nízkonákladové spoločnosti si účtujú poplatky navyše za výber miesta, ale aj za extra batožinu. Ak však hodinu a pol zvládneš sedieť na náhodne zvolenom mieste a vystačíš si s ruksakom, cestovanie za hranice krajiny môže byť pre teba lacnejšie ako výlet do Košíc.

Ryanair, letenky
Zdroj: Ryanair
letenky
Zdroj: Ryanair
Domov
Zdieľať
Diskusia