Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
12. decembra 2023, 12:33
Čas čítania 1:28
Adéla Ježková Daniel Mikolášik

Film Taylor Swift, ktorý za prvých 24 hodín prekonal rekord, je konečne dostupný online. Kde si ho môžeš pozrieť?

HUDBA TAYLOR SWIFT
Uložiť Uložené

Pokiaľ sa ti nepodarilo zohnať lístky na Eras Tour americkej speváčky Taylor Swift, nemusíš zúfať. Obľúbené hity budeš môcť počuť aj vo svojej obývačke.

Koncertný film The Eras Tour dorazil do kín 13. októbra s veľkým úspechom. Už za menej ako 24 hodín prekonal rekord v jednodňovom predaji a celosvetovo zarobil 123,5 milióna dolárov. Teraz prichádza aj do obývačiek všetkých fanúšičiek a fanúšikov popovej ikony, uvádza server Pop Buzz.

Tešiť sa naň môžeš už od 13. decembra, teda v deň Tayloriných 34. narodenín. K dispozícii bude na streamovacích platformách, aj tak zaň však budeš musieť zaplatiť.

Odporúčané
Taylor Swift randí s NFL hráčom: Ihneď mu pribudlo pol milióna followerov. Toto je love story ženy, ktorá vytiahla ekonomiku USA  Taylor Swift randí s NFL hráčom: Ihneď mu pribudlo pol milióna followerov. Toto je love story ženy, ktorá vytiahla ekonomiku USA 28. septembra 2023, 15:30

„Budem mať narodeniny a napadlo mi, že zábavným spôsobom, ako osláviť rok, ktorý sme spolu prežili, by bolo sprístupniť vám koncertný film The Eras Tour, aby ste si ho mohli pustiť doma! S veľkou radosťou vám môžem oznámiť, že rozšírená verzia filmu vrátane piesní Wildest Dreams, The Archer a Long Live bude k dispozícii na zapožičanie v USA, Kanade a ďalších krajinách, a to od... hádate správne, 13. decembra,“ napísala speváčka na sociálnej sieti X.

Kde si film môžeš pozrieť?

Koncertný film The Eras Tour si budeš môcť požičať na týchto platformách:

  • Apple TV+ (nie je súčasťou predplatného)
  • Prime Video (nie je súčasťou predplatného)
  • Vudu
  • Google Play
  • YouTube
  • Xfinity
  • Sky Store (Spojené kráľovstvo a Írsko)

V súčasnosti je však potvrdené, že film The Eras Tour bude uvedený v USA, Kanade, Veľkej Británii, Írsku, Austrálii a na Novom Zélande a o týždeň neskôr aj v Nemecku, Rakúsku, Švajčiarsku, Mexiku a Brazílii. Ďalšie krajiny budú oznámené, slovenskí fanúšikovia si tak budú musieť ešte počkať, alebo použiť VPN.

VPN je skratka pre Virtual Private Network, čo môžeme preložiť ako virtuálna súkromná sieť. Virtuálne pripojenie znamená, že zabezpečené spojenie je pomyselné a priame s počítačom alebo webovou stránkou. Súkromná je sieť preto, že pripojenie je šifrované a je vykonané iba medzi tebou a navštívenými webovými stránkami. Pomocou použitia VPN služby dokážeš zmeniť lokáciu IP adresy a tým aj získať prístup k filmovým a seriálovým knižniciam z iných krajín.

Domov
Zdieľať
Diskusia