Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. decembra 2023, 17:59
Čas čítania 0:29
Radka Klučárová

TRAILER: Novinka od tvorcov Band of Brothers nadchne milovníkov obdobia 2. svetovej vojny. Premiéra Masters of the Air sa blíži

FILMY A SERIÁLY MASTERS OF THE AIR
Uložiť Uložené

Pozri si nový akčný trailer na očakávaný seriál.

Streamovacia služba Apple TV+ zverejnila trailer na vojnový seriál Masters of the Air od tvorcov Stevena Spielberga a Toma Hanksa, ktorí majú na svedomí skvosty Band of Brothers a Pacific.

Seriál vznikol na základe rovnomennej knihy Donalda L. Millera a približuje osudy amerických letcov a bombardérov 100. bombardovacej skupiny počas druhej svetovej vojny. Doposiaľ zverejnené zábery zobrazujú nebezpečné bombardovacie nálety nad nacistickým Nemeckom, zápas v mrazivých podmienkach či boje s nedostatkom kyslíka.

Seriál divákov láka aj fantastickým hereckým obsadením na čele s Austinom Butlerom (Elvis), Callumom Turnerom (Fantastické zvery), Barrym Keoghanom (Banshees of Inisherin), Anthonym Boylom (Game of Thrones) či s Ncutim Gatwom (Eric zo Sex Education).

Diváci si vojnový seriál budú môcť pozrieť už 26. januára 2024 na streamovacej platforme Apple TV+.

Domov
Zdieľať
Diskusia