Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. novembra 2023, 13:30
Čas čítania 1:42
Dominik Vetrák

2. séria Invincible zaskočí diváka veľkými dejovými zvratmi, ale aj brutálnymi súbojmi

2. séria Invincible zaskočí diváka veľkými dejovými zvratmi, ale aj brutálnymi súbojmi
Zdroj: Prime Video
FILMY A SERIÁLY INVINCIBLE
Uložiť Uložené

2. séria Invincible má za sebou štyri časti. Ako sa nám páči ich doterajšia kvalita?

Seriál Invincible patril v roku 2021 medzi najlepšie seriály roka. Druhá séria však začala trochu slabšie a prvé dve časti neboli až také zábavné. Avšak tretia a štvrtá epizóda už znovu išli na plné obrátky. 

Odporúčané
Reality show Squid Game: The Challenge od Netflixu núti ľudí dostať zo seba to najhoršie a tlačí ich do drastických situácií Reality show Squid Game: The Challenge od Netflixu núti ľudí dostať zo seba to najhoršie a tlačí ich do drastických situácií 23. novembra 2023, 10:00

Tvorcovia v druhej sérii prišli s konceptom multivesmíru a alternatívnych dimenzií. Narábajú s ním však trochu netradične. Väčšinou slúži na zobrazenie toho, ako inak sa mohli postavy v tomto svete rozhodnúť a aké to mohlo mať katastrofálne následky. Zrejme nehrozí to, že tvorcovia vrátia do hlavnej dimenzie z prvej série postavy, ktoré tam zomreli spôsobom, že ich privedú z alternatívnych dimenzií. 

Domov
Zdieľať
Diskusia