Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. decembra 2023, 12:00
Čas čítania 2:39
Richard Balog

Hamilton ako z 90. rokov či LeBron s miliónovou LV taškou. Toto sú outfity športových hviezd, ktoré majú vkus

Hamilton ako z 90. rokov či LeBron s miliónovou LV taškou. Toto sú outfity športových hviezd, ktoré majú vkus
Zdroj: Instagram/@lakers
MÓDA MÓDA OUTFITY OUTFITY ZNÁMYCH TVÁRÍ ŠPORT
Uložiť Uložené

Priprav sa na plejádu modelov s nádychom luxusu, ale aj minimalistický mestský štýl a modernú eleganciu.

Móda a šport patria k sebe, a to napriek tomu, že väčšina atlétov nemá dobrý vkus a nosí značkové oblečenie len preto, že môže. To však nie je prípad jednotlivcov, ktorých nájdeš v tomto článku.

Vybrali sme 8 outfitov v podaní hviezdnych futbalistov vrátane Davida Alabu, hráčov NBA, medzi ktorými nájdeš Devina Bookera, ale aj pilotov F1 s vycibreným štýlom. Inšpiruj sa ich jesenno-zimnými kombináciami. Veríme, že ide o začiatok éry, keď nebudeme považovať športovcov (najmä futbalistov) za módnych klaunov, ale za ikony hodné inšpirácie.

Odporúčané
Outfity domácich celebrít: Sexy Dara Rolins pred Eiffelovkou, ale aj Majk Spirit perfektne zladený s manželkou Outfity domácich celebrít: Sexy Dara Rolins pred Eiffelovkou, ale aj Majk Spirit perfektne zladený s manželkou 22. novembra 2023, 14:30
Virgil van Dijk
Zdroj: Instagram/@virgilvandijk

Ak v chladnom počasí preferuješ outfity ladené v tmavých tónoch, inšpiráciou ti môže byť Virgil van Dijk, ktorý prišiel na posledný reprezentačný zraz Holandska v čierno-sivej farebnej kombinácii. Páperovú bundu v bomberovom strihu doplnil o jednoduchú strednú vrstvu, voľné nohavice a pohodlné tenisky. V jednoduchosti je krása, čo v tomto prípade platí presne. Nepochybujeme o tom, že podobný outfit vyskladáš aj z kúskov, ktoré už máš v skrini.

Jules Kounde
Zdroj: Instagram/@jkeey4

Lekciu módneho stylingu ti poskytne Jules Kounde. Francúzsky obranca v službách FC Barcelona prišiel na zápas v uniformnom outfite a vyzeral perfektne. Bunda so stiahnutým pásom s množstvom vreciek, oblekové nohavice v rovnom strihu aj masívna obuv nechali vyniknúť bielu košeľu s oranžovou kravatou, ktorá ladila s príručnou taškou s monogramom Goyard. Čerešničkou na celom vzhľade bol klasický čierny baret a prstene. 

David Alaba
Zdroj: Instagram/@davidalaba

Rakúsky futbalista z tímu Real Madrid CF patrí dlhodobo medzi športovcov, ktorí majú k móde veľmi blízko. David Alaba nás tentoraz presvedčil o svojom vycibrenom vkuse pri príchode na novembrový reprezentačný zraz vo Viedni, keď do hotelovej lobby vstúpil v takomto fresh outfite ako vystrihnutom z magazínu.

Tridsaťjedenročný obranca zabodoval v oversized kardigáne vo svetlomodrej farbe, ktorý v komentári vysmial jeho spoluhráč Luka Modrić, vo voľných čiernych nohaviciach a v teniskách Adidas Originals Samba.

Chválime aj výber doplnkov v podobe cestovnej tašky Goyard a kufra zo spoločnej kolekcie značiek Dior a Rimowa, hranaté slnečné okuliare aj bejzbalovú šiltovku v kontrastnom vyhotovení, ktorá dodala outfitu šťavu.

Nickeil Alexander-Walker
Zdroj: Instagram/@nickeilaw

Z futbalových ihrísk sa presúvame na basketbalové palubovky NBA a začíname outfitom v podaní hráča tímu Minnesota Timberwolves menom Nickeil Alexander-Walker, ktorý pred zápasom stavil na boxy siluetu a urobil správne rozhodnutie. Krátku polokošeľu v sivej farbe zladil so širokými nohavicami a s kontrastnými koženými topánkami značky PDF spod rúk návrhára Domenica Formichettiho.

LeBron James
Zdroj: Instagram/@lakers

LeBron James je azda najväčšia hviezda svetového basketbalu v tomto tisícročí a dominuje na ihrisku aj pred fotografmi. Na jeden z posledných domácich zápasov svojho tímu Los Angeles Lakers prišiel oblečený v modeloch Louis Vuitton vrátane tašky Millionaire Speedy v atraktívnej zeleno-bielej schéme s koženými popruhmi, pričom na nohách mal obuté tenisky Nike Air Force 1 Low.

Odporúčané
Toto je najdrahšia taška od Louis Vuitton: diamantový doplnok za milión dolárov získajú len títo vyvolení Toto je najdrahšia taška od Louis Vuitton: diamantový doplnok za milión dolárov získajú len títo vyvolení 7. novembra 2023, 14:42

LeBron vytiahol svoj zelený doplnok s podobným prívlastkom ako aktuálne najdrahšia taška od Louis Vuitton, ktorá má cenu neuveriteľných milión dolárov. Aby si mal možnosť kúpiť si ju, musíš patriť medzi pravidelných a dobrých zákazníkov francúzskeho módneho domu.

Kyle Kuzma
Zdroj: Instagram/@kuz

Ak sleduješ NBA pravidelne, meno Kyle Kuzma určite dobre poznáš, keďže patrí k najlepším krídelníkom v lige. Rovnako dobre ako na palubovke to hráčovi tímu Washington Wizards ide aj s obliekaním, na čom má zásluhu aj jeho partnerka Winnie Harlow. Dvadsaťosemročný basketbalista si nás získal vďaka tomuto mierne avantgardnému vzhľadu, ktorému dominujú tenisky Rick Owens s hrubými šnúrkami a kožená motorkárska bunda.

Lewis Hamilton
Zdroj: Instagram/@lewishamilton

Úspešný pilot F1 Lewis Hamilton je módna ikona, ktorá nemá problém s eleganciou, ale najlepšie vyzerá v takýchto outfitoch s nádychom estetiky deväťdesiatych rokov. Na fotografii vyššie je Hamilton oblečený v modeloch od značky Tommy Jeans, ktoré doplnil o ikonickú pracovnú obuv Timberland. Tonálny vzhľad tvoria široké nohavice, tričko s krátkymi rukávmi s vyšitým logom v boxy strihu a štýlová bunda s logom americkej značky na zadnej časti.

Pierre Gasly
Zdroj: Instagram/@pierregasly

Spomedzi hviezdnych jazdcov F1 má k móde a obliekaniu blízko aj Pierre Gasly, ktorého štýl môže byť zaujímavou inšpiráciou v najbližších týždňoch. Stále mladý pilot z tímu Alpine F1 nás zaujal týmto outfitom z Parížskeho týždňa módy. Od hlavy po päty oblečený v modeloch Polo Ralph Lauren vyzeral skvelo, pričom najviac nás baví kombinácia koženej leteckej bundy so zateplením okolo krku s uniformným svetrom s véčkovým výstrihom. 

Odporúčané
Pozri si TOP outfity v podaní domácich známych tvárí. Zahviezdili Pil C, Maria Dušička s Majkom Spiritom aj Natália Selveková Pozri si TOP outfity v podaní domácich známych tvárí. Zahviezdili Pil C, Maria Dušička s Majkom Spiritom aj Natália Selveková 30. septembra 2023, 9:00
Domov
Zdieľať
Diskusia