Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
7. novembra 2023, 14:42
Čas čítania 1:01
Adriana Královičová

Toto je najdrahšia taška od Louis Vuitton: diamantový doplnok za milión dolárov získajú len títo vyvolení

MÓDA LOUIS VUITTON MÓDA MÓDNE DOPLNKY
Uložiť Uložené

Exkluzívny kúsok od Pharrella Williamsa získajú len veľmi dobrí a pravidelní zákazníci značky Louis Vuitton.

Pharrell Williams, ktorý pôsobí ako kreatívny riaditeľ pánskej kolekcie značky Louis Vuitton, sedel počas fashion weeku na prehliadke Loewe jar/leto 2024 v prvom rade. Okrem jeho dokonalého looku ľuďom do očí padla aj žltá taška s logom LV v ikonickej siluete.

Tento exkluzívny kúsok je odteraz súčasťou portfólia francúzskeho módneho domu, no ak máš oň záujem, budeš sa musieť postaviť do poriadne dlhého radu. Vybraní záujemcovia si okrem toho budú musieť pripraviť riadny balík peňazí.

Odporúčané
Uspeje Pharrell Williams ako kreatívny riaditeľ v Louis Vuitton? Toto je 5 dôvodov, prečo si myslíme, že áno  Uspeje Pharrell Williams ako kreatívny riaditeľ v Louis Vuitton? Toto je 5 dôvodov, prečo si myslíme, že áno 17. februára 2023, 17:30

Nie nadarmo dostala táto luxusná taška názov Millionaire Speedy, stojí totiž 1 milión dolárov, píše Hypebeast. To z nej robí aktuálne najdrahšiu LV tašku na trhu. Získať ju nebude také jednoduché, musíš patriť medzi pravidelných a dobrých zákazníkov Louis Vuitton.

Doplnok sa objavil v kampani značky, ktorej tvárou sa stala Rihanna. Taška si zachovala ikonickú siluetu, ktorá je charakteristická pre klasické cestovné tašky od Louis Vuitton. Je precízne vyrobená z krokodílej kože v jednom zo špecializovaných ateliérov Louis Vuitton. Samozrejme, nechýba biely monogram LV, ktorý na kožu kreslili ručne.

Louis Vuitton, Pharrell WilliamsLouis Vuitton, Rihanna, Pharrel WilliamsPharrell Williams s manželkou Helen Lasichanh a synom Rocketom na prehliadke módneho domu Dior Homme.rihanna, pharrell williams, Louis Vuitton
Zobraziť galériu
(4)

Vnútro je podšité jahňacou kožou. To však nie je všetko, zdobia ju diamanty aj 18 k zlato. Zo zlata je vyrobená robustná retiazka aj zips, o ktoré sa „postarali“ klenotníci Louis Vuitton. Visací zámok s emblémom LV je posiaty diamantmi.

Millionaire Speedy je podľa informácií portálu Fashionista dostupná v piatich farebných verziách na objednávku. Okrem žltej tašky si budú môcť zákazníci vybrať aj z ďalších farieb vrátane červenej, zelenej, modrej a hnedej.

Louis Vuitton
Zdroj: Louis Vuitton
Domov
Zdieľať
Diskusia