Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. októbra 2023, 18:22
Čas čítania 0:29
Dominik Vetrák

Fargo sa vracia s 5. sériou. Juno Temple zo seriálu Ted Lasso si v nej zahrá šikovnú vrahyňu a John Hamm policajta

Fargo sa vracia s 5. sériou. Juno Temple zo seriálu Ted Lasso si v nej zahrá šikovnú vrahyňu a John Hamm policajta
Zdroj: Hulu/FX
FILMY A SERIÁLY FARGO
Uložiť Uložené

5. séria Farga vyjde už v novembri. O čom bude a akých hercov v nej uvidíme?

Produkčná spoločnosť FX začne už od 21. novembra vysielať prvé časti piatej série seriálu Fargo. Kriminálny antologický seriál ponúka opäť celkom nový príbeh, postavy a hercov. Tentoraz divákov láka na vraždenie v Minnesote a Severnej Dakote. 

Odporúčané
Rayman šnupe koks z nahej prostitútky a zabíja templárov z Assassin’s Creed. Na Netflix sa dostal šialený seriál o hrách Ubisoftu Rayman šnupe koks z nahej prostitútky a zabíja templárov z Assassin’s Creed. Na Netflix sa dostal šialený seriál o hrách Ubisoftu 26. októbra 2023, 14:49

Hlavnou postavou bude milá manželka Dorothy „Dot“ Lyon (Juno Temple zo seriálu Ted Lasso), ktorá sa snaží skryť svoju minulosť pred svojou novou rodinou. Keď ju však dobehne, musí jej čeliť a vrátiť sa do čias, keď ju chceli uniesť a ona namiesto toho zločincov zabila.

V pätách jej budú policajní vyšetrovatelia na čele so šerifom Royom Tillmanom (Jon Hamm z Mad Mena). Pomôcť mu chce aj jeho nešikovný syn Gator (Joe Keery zo Stranger Things), no Dot zase chráni jej svokra (Jennifer Jason Leigh z The Hateful Eight). 

Domov
Zdieľať
Diskusia