Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti EXCIMER.
19. októbra 2023, 13:30
Čas čítania 1:13
Sponzorovaný obsah

SÚŤAŽ: Vyplň tento 3-minútový dotazník a vyhraj laserovú operáciu očí za 1 600 eur zadarmo

SÚŤAŽ: Vyplň tento 3-minútový dotazník a vyhraj laserovú operáciu očí za 1 600 eur zadarmo
Zdroj: Unsplash
ZDRAVIE SÚŤAŽ ZDRAVIE
Uložiť Uložené

Od prvej operácie očí laserom v centre EXCIMER ubehlo už 30 rokov. Centrum sa teda rozhodlo osláviť toto výročie darovaním naozaj výnimočného darčeka. Teraz má pre teba súťaž o operáciu očí technológiou, ktorá momentálne nemá na svete konkurenciu.

Excimerová laserová operácia očí je zákrok, ktorý ťa efektívne zbaví rôznych problémov so zrakom. Ide o proces, keď sa pomocou laseru upravuje rohovka oka. Hoci má veľa ľudí pred takouto operáciou rešpekt, ide o najbezpečnejší spôsob odstránenia dioptrických chýb oka.

Nemusíš mať pomôcky, aby si ostro videl.
Nemusíš mať pomôcky, aby si ostro videl. Zdroj: Pixabay/slavoljubovski

Toto ti umožní očné centrum EXCIMER, ktoré je najdlhšie pôsobiacim očným centrom na Slovensku a nachádza sa v Karlovej Vsi v Bratislave. Centrum EXCIMER vzniklo v roku 1993. Zároveň bolo prvým centrom na Slovensku, ktoré vykonalo úplne prvú laserovú operáciu očí. Počas svojho pôsobenia má za sebou viac ako 100-tisíc úspešných zákrokov excimerovým laserom.

Centrum s jediným 7D laserom na Slovensku

EXCIMER sa stal lídrom v odbore refrakčnej chirurgie oka nielen na Slovensku, ale aj v celej strednej Európe. Centrum je známe v mnohých európskych krajinách, ako sú Česká republika, Švajčiarsko, Nemecko či Rakúsko. Vykonalo najviac zákrokov na jednom pracovisku v strednej Európe metódou bez rezu oka.

 

Operáciu očí podstúpil aj náš kolega, o ktorého skúsenosti si môžeš prečítať tu. Centrum neponúka len nápravu krátkozrakosti či ďalekozrakosti. Pomáha pacientom aj s takými nepríjemnosťami, ako je sivý zákal, astigmatizmus alebo keratokonus. Komplexný cenník za jednotlivé zákroky nájdeš na webe EXCIMER.

Pozri si ponuku zákrokov v Excimeri

Centrum disponuje najmodernejšou technológiou, ktorej súčasťou je aj prístroj Schwind Amaris 1050 RS 7D. Ten ti dokáže odstrániť 1 dioptriu rýchlosťou 1,3 sekundy. 7D laser je jediným na Slovensku a EXCIMER bolo piatym excimerovým pracoviskom na svete s touto technológiou. Je maximálne presný, bezpečný a určený na nápravu krátkozrakosti, ďalekozrakosti či astigmatizmu.

Ak sa teda chceš zbaviť týchto zrakových nedokonalostí zadarmo a máš nad 18 rokov, teraz máš jedinečnú šancu. Môžeš vyhrať operáciu oboch očí vyššie spomenutým prístrojom. Výhra sa vzťahuje na všetky operačné metódy na odstránenie dioptrií 7D laserom. Potrebuješ len vyplniť dotazník, ktorý nájdeš nižšie, a si v hre. Súťaž trvá od 19. októbra do 2. novembra 2023.

Domov
Zdieľať
Diskusia