Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
24. septembra 2023, 8:17
Čas čítania 0:30
Vincenc Novák

Raper z BTS nastúpil na povinnú vojenskú službu. Vráti sa až v roku 2025

Raper z BTS nastúpil na povinnú vojenskú službu. Vráti sa až v roku 2025
HUDBA BTS SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Člen juhokórejskej K-popovej kapely BTS Suga v piatok nastúpil na povinnú vojenskú službu. „Prišiel ten čas. Po dokončení služby sa vrátim,“ odkázal fanúšikom.

Tridsaťročný spevák a raper Suga vo svojom príspevku na platforme Weverse poďakoval fanúšikom za ich podporu a odkázal im, aby na seba dávali pozor. „Zostaňte zdraví a uvidíme sa v roku 2025,“ odkázal. 

Spevákovo hudobné vydavateľstvo Big Hit Music uviedlo, že v deň jeho nástupu do armády ani pri nástupe do výcvikového tábora sa nebudú konať žiadne oficiálne akcie. „Prosíme fanúšikov, aby sa počas služby zdržali návštev Sugu na jeho pracovisku. Prosíme, aby ste mu posielali svoje vrelé pozdravy a povzbudenia len srdcom,“ stojí vo vyhlásení.  

bts
Zdroj: Wikimedia/Dispatch/voľne na použitie

Vojenská služba je v Južnej Kórei povinná. Podľa zákona by mali všetci bojaschopní muži do 28 rokov absolvovať 18-mesačný vojenský výcvik. V roku 2020 schválil tamojší parlament nariadenie, ktoré špeciálne pre popové hviezdy zvyšuje vekovú hranicu vykonania povinnej služby až na 30 rokov. 

Domov
Zdieľať
Diskusia