Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. augusta 2023, 11:00
Čas čítania 2:45
Adriana Královičová

WISHLIST: 10 tipov na kvalitné unisex biele tričká od 19 eur

MÓDA MÓDA
Uložiť Uložené

V jednoduchosti je krása. V článku nájdeš štýlové tričká za rozumné ceny, potešíme aj náročnejších „fashionistov“.

Obyčajné biele tričko patrí medzi basic kúsky šatníka, a to platí nielen u žien, ale aj u mužov. Na to, o akú bežnú vec ide, však nie je vždy jednoduché nájsť tričko, ktoré ti sadne a po vypratí sa z neho nestane vyťahaná handra. Kvalitné biele tričko by malo „predbehnúť“ čas a módne trendy, stále slúžiť ako základ pre rôzne outfity a zároveň byť odolné voči noseniu a praniu.

Nezabúdaj, nie je tričko ako tričko, kvalita v tomto prípade presahuje kvantitu. Preto sme pre teba vybrali niekoľko tipov, ktoré ti môžu pomôcť pri hľadaní toho správneho. Niektoré značky ponúkajú unisex strihy, v článku nájdeš tipy, kde ich kúpiš. Inšpiruj sa. 

Arket

Arket je švédska značka, ktorá ponúka univerzálne strihy, zameriava sa na jednoduchosť a funkcionalitu. Klasické biele tričko s krátkym rukávom tu nájdu muži aj ženy. Je vyrobené z mäkkej a nepriehľadnej tkaniny. Bolo navrhnuté tak, aby si odev aj po niekoľkých praniach zachoval farbu a pružnosť. Tričká stoja 19 eur. Kúpiš ich na oficiálnej stránke Arketu. 

Arket, móda, oblečenie, biele tričkoArket, móda, oblečenie, biele tričkoArket, móda, oblečenie, biele tričkoArket, móda, oblečenie, biele tričko
Zobraziť galériu
(6)

The Row 

Do nášho zoznamu sme zaradili aj kúsok pre náročnejších „fashionistov“. Ide o tričko od značky The Row, ktorú založili sestry Mary Kate a Ashley Olsen. Je známa svojou jednoduchosťou, neutrálnymi farbami, kvalitnými materiálmi a perfektným strihom. Ak ti nie je ľúto utratiť za biele tričko 294 eur, kúpiť ho môžeš na stránke Farfetch. Dámske tričko zo 100 % bavlny aktuálne nie je v zľave, stojí 380 eur. 

The Row, biele tričko, módaThe Row, biele tričko, módaThe Row, biele tričko, módaThe Row, biele tričko, móda
Zobraziť galériu
(6)

Levi's

Tričko s kruhovým výstrihom a rovným strihom je ozdobené ikonickou výšivkou znaku Levi's. Je vyrobené z ekologicky pestovanej bavlny. Klasickým kúskom od Levi's nič nepokazíš, dámske tričko si kúpiš za 24,90 €, pánsku verziu za 34,90 €. 
 

Levi's, móda, biele tričko, oblečenieLevi's, móda, biele tričko, oblečenieLevi's, móda, biele tričko, oblečenieLevi's, móda, biele tričko, oblečenie
Zobraziť galériu
(6)
Čítaj na ďalšej strane
Článok pokračuje na ďalšej strane
Strana 1 z 3
Domov
Zdieľať
Diskusia