Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
11. augusta 2023, 13:28
Čas čítania 0:31
Dominik Vetrák

VIDEO: Adam Sandler si zahral so svojimi dcérami v komédii od Netflixu o podvádzaní najlepších kamarátok a nepodarenom bat micva

VIDEO: Adam Sandler si zahral so svojimi dcérami v komédii od Netflixu o podvádzaní najlepších kamarátok a nepodarenom bat micva
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY ADAM SANDLER FILMY YOU ARE SO NOT INVITED TO MY BAT MITZVAH
Uložiť Uložené

Komédia You Are So Not Invited To My Bat Mitzvah vyjde na Netflixe už o 2 týždne. Sleduj prvý trailer.

Adam Sandler nakrútil pre Netflix film, do ktorého obsadil celú svoju rodinu. V komédii You Are So Not Invited To My Bat Mitzvah si zahral vedľajšiu postavu otca dvoch tínedžeriek, ktoré stvárnili jeho skutočné dcéry Sunny a Sadie Sandlerové. 

Odporúčané
RECENZIA: Gran Turismo RECENZIA: Gran Turismo 9. augusta 2023, 18:30

Ich filmovú matku si síce zahrala Idina Menzel, no vo filme má menšiu rolu aj ich skutočná matka Jackie. Hlavnými postavami sú Stacy (Sunny Sandler) a Lydia (Samantha Lorraine). Stacy sa pripravuje na svoju oslavu bat micva, ktorú chce zavŕšiť bozkávaním sa s vysneným chlapcom. Život sa jej však obráti hore nohami, keď uvidí, ako sa s ním bozkáva jej najlepšia kamarátka Lydia. Považuje to za zradu a rozhodne sa pomstiť. 

Coming of age dramédia vyzerá v traileri celkom nádejne. Režíroval ju zatiaľ neskúsený Sammi Cohen a na Netflix sa film dostane 25. augusta. 

Domov
Zdieľať
Diskusia