Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. júla 2023, 13:56
Čas čítania 0:41
Jakub Paulík

Do Deadpoola 3 sa vráti populárna sexy superhrdinka

FILMY A SERIÁLY DEADPOOL 3 ELEKTRA SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Jennifer Garner opäť na scéne!

Tretia časť Deadpoola privíta známu superhrdinku Elektru. Podľa informácií The Hollywood Reporter si jej postavu zahrá 51-ročná Jennifer Garner, ktorá sa ako Elektra ukázala v rovnomennom filme od Roba Bowmana z roku 2005. Garner sa tak pridáva k Hugh Jackmanovi  a jeho Wolverinovi, ktorý bude v zábavnej komiksovke Deadpool patriť medzi nováčikov.

Garner si mohol v posledných rokoch vidieť napríklad vo filmoch ako Love, Simon či The Adam Project. Preslávila ju však predovšetkým rola špiónky Sydney Bristow v seriáli Alias, za ktorý získala aj Zlatý glóbus. 

Deadpoola 3 bude režírovať Shawn Levy, ktorý s Ryanom Reynoldsom (Deadpool) a Jennifer Garner nedávno pracoval na The Adam Project. V minulosti tiež natočil komédiu Free Guy a produkoval na Oscara nominovanú sci-fi drámu Arrival.

Na scenári sa podieľali Wendy Molyneux, Lizzie Molyneux-Logelin a Rhett Reese s Paulom Wernickom, ktorí písali scenár už k prvým dvom častiam Deadpoola. Vo filme ďalej hrajú Leslie Uggams, Morena Baccarin, Matthew Macfadyen, Stefan Kapicic, Brianna Hildebrand (na fotografii nižšie) a ďalší. Slovenská premiéra je aktuálne plánovaná na 7. novembra 2024.

Deadpool
Zdroj: 20th Century Fox
Domov
Zdieľať
Diskusia