Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. júna 2023, 16:38
Čas čítania 1:44
Denisa Šútorová

Sex scéna The Weeknda z druhej časti seriálu The Idol pobúrila fanúšikov. Už nikdy sa na Abela nepozriem rovnako, píšu fanúšikovia

OSOBNOSTI ŠOUBIZNIS THE IDOL THE WEEKND
Uložiť Uložené

„Znie to oveľa lepšie, keď takéto slová spieva,“ vtipne poznamenáva fanúšik na Twitteri.

Hovorí sa, že „sex sells“, pikantné scény sa však v seriálovej novinke The Idol nestretávajú s najlepšou odozvou. Už po prvej časti, ktorá mala na HBO Max premiéru 4. júna, si seriál vyslúžil prirovnanie „odporné a nehanebné“. Hoci premiéra vyvolala poriadne vášnivé reakcie, o virálny moment sa postarala aj druhá epizóda seriálu z 11. júna. Scéna, v ktorej sa The Weeknd neubráni sexuálnym chúťkam, pobúrila internet. Fanúšikovia píšu, že sa na The Weeknda už vraj nikdy nebudú dívať tými istými očami.

Šialenstvo vyvolala už spomenutá druhá epizóda The Idol – Dvojitá fantázia, a to scénou, v ktorej si Tedros (The Weeknd) vychutnáva s Jocelyn (Lily-Rose Depp) sexuálne orgie. Tedros Jocelyn hovorí, čo má v posteli robiť, a v danom momente odznieva: „Otoč sa. Ukáž mi kozy. Prejdi k posteli. Áno, tam, skvelé. Poď na posteľ, ukáž, aká si sexi. Si ako sen,“ hovorí, po čom poriadne pritvrdí.

Ľudia kritizujú sexuálnu scénu z druhej epizódy The Idol. Na The Weeknda sa už vraj budú dívať inými očami.
Ľudia kritizujú sexuálnu scénu z druhej epizódy The Idol. Na The Weeknda sa už vraj budú dívať inými očami. Zdroj: The Idol/HBO Max

„Predstav si môj jazyk tam dole. Môj tučný jazyk. Chcem ťa držať za zadok, kým ťa budem dusiť penisom. Chcem, aby si sa ním udusila.“ „Poriadne si natiahni tú malú p*ku,“ dodáva.

Ako uvádza BuzzFeed, ľuďom sa táto scéna vyslovene nepáčila a podobne ako Abel, nedávajú si servítku pred ústa. Fanúšikovia umelca píšu, že dobre vedia, aký je, a tušili, že bude v seriáli poriadne nemiestny, ale toto prekonalo všetko, čo doteraz videli.

„Znie to oveľa lepšie, keď takéto slová spieva,“ vtipne poznamenáva ďalší fanúšik a druhý mu dáva za pravdu„The Weeknd hovorí takéto veci často, ale hovoriť a spievať je pekný rozdiel.“

Ďalšie vtipné reakcie narážajú na to, že keď Abel spieva o sexe, znie to ako anjelský hlas v porovnaní s tým, keď o sexe len rozpráva tak ako v The Idol. Na internete odznelo aj to, že niektorí fanúšikovia túto scénu nedokázali dopozerať a museli ju preskočiť. Hoci prvá epizóda priniesla niekoľko vulgárností a zvrhlostí, táto konkrétna scéna z druhej epizódy priviedla mnohých divákov do „čudného diskomfortu“ a hovoria, že je to pekne zahanbujúce. 

Ako sa zdá, kým doteraz diváci hltali sex na obrazovkách, The Idol má opačný účinok. Ak si jednu z dvoch odstreamovaných epizód videl, v ankete nižšie nám môžeš povedať, čo si myslíš.

Anketa:
Stihol si aspoň jednu epizódu The Idol?
Áno, a už nikdy viac. Je to provplánové a nechutné.
Lily-Rose by mala zostať pri modelingu a The Weeknd pri spievaní.
Neviem, prečo sa z toho robí taká veda... teším sa na ďalšiu časť.
Áno, a už nikdy viac. Je to provplánové a nechutné.
10 %
Lily-Rose by mala zostať pri modelingu a The Weeknd pri spievaní.
45 %
Neviem, prečo sa z toho robí taká veda... teším sa na ďalšiu časť.
44 %
Domov
Zdieľať
Diskusia