Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. júna 2023 o 9:00
Čas čítania 2:48
Jana Chovancová

Tipy na predĺžený víkend na Slovensku: 5 lacných aj drahších Airbnb s najkrajšími výhľadmi na slovenské hory

Tipy na predĺžený víkend na Slovensku: 5 lacných aj drahších Airbnb s najkrajšími výhľadmi na slovenské hory
Zdroj: Unsplash/Dawid Zawiła
ZAUJÍMAVOSTI CESTOVANIE CESTOVNÝ RUCH
Uložiť Uložené

Prelustrovali sme za teba stránku Airbnb a pohľadali sme to najlepšie ubytovanie na Slovensku, ktoré ponúkajú dych vyrážajúce výhľady.

Leto je tu a s ním prichádza aj čas dovoleniek. Ak hľadáš miesta na svoj predĺžený víkend a tvojím jasným kritériom je nádherný výhľad, máme pre teba zopár hidden gems. Ukážeme ti slovenské Airbnb ubytovania, s ktorými sa budeš chcieť pochváliť na Instagrame. 

Ak sleduješ náš web, určite ti neuniklo, že naň pravidelne prispievame zaujímavými článkami o cestovaní. Nájdeš tam napríklad tipy na lacné letenky, zaujímavosti z rôznych kútov sveta, ale aj rozhovory s cestovateľmi o ich potulkách či so študentmi o ich pobyte na Erasme. Ak sa ti naša tvorba páči a chceš podporiť náš redakčný tím, staň sa členom klubu Refresher+

Odporúčané
TOTO sú najlepšie hotely v Európe v roku 2023. Jeden sa nachádza aj u našich susedov TOTO sú najlepšie hotely v Európe v roku 2023. Jeden sa nachádza aj u našich susedov 9. júna 2023 o 9:00

Slovenský cestovateľ Radoslav Hoppej ti v Refresheri nedávno prezradil, aké miesta u nás stoja za návštevu, ale aj tie, ktoré sú len zbytočne prehajpované. On sám je názoru, že človek by mal najprv poznať vlastnú krajinu a až potom sa vydať do zahraničia. Celý článok s tipmi nájdeš TU

Minidom v Štiavnických Baniach 

Minidom v Štiavnických Baniach ponúka krásny výhľad na hory.
Minidom v Štiavnických Baniach ponúka krásny výhľad na hory. Zdroj: Airbnb

Cena za noc: 150 €

Minidom sa nachádza v Štiavnických Baniach v Banskobystrickom kraji. Ubytovanie ponúka dokopy až piatim osobám. Interiér je vkusne zariadený a ponúka všetko zariadenie, ktoré človek počas pobytu potrebuje. V ubytovaní sú povolené aj domáce zvieratá a príjemný večer si môžeš skrášliť pri ohni v kozube. 

Okrem toho domček disponuje ešte jednou skvelou „fičúrkou“. Je ňou nádherný výhľad na Štiavnické hory. Ten si hostia, ktorí ubytovanie už navštívili, nevedia vynachváliť. Lucia navštívila chatku v máji tohto roku a ohodnotila ju takto: „Dychberúce. To vystihuje dokonalé výhľady z útulnej terasy malého domčeka učupeného v Štiavnických horách.“

Minidom v Štiavnických Baniach ponúka krásny výhľad na hory. Minidom v Štiavnických Baniach ponúka krásny výhľad na hory. Minidom v Štiavnických Baniach ponúka krásny výhľad na hory. Minidom v Štiavnických Baniach ponúka krásny výhľad na hory.
Zobraziť galériu
(6)

Dom v Banskej Štiavnici 

Dom v Banskej Štiavnici ponúka krásny výhľad na mesto aj hory.
Dom v Banskej Štiavnici ponúka krásny výhľad na mesto aj hory. Zdroj: Airbnb

Cena za noc: 150 €

Dom so záhradou sa nachádza v historickom centre Banskej Štiavnice. Hlavu si v ňom môže zložiť až 10 hostí, ktorí sa môžu vyspať dokopy v troch spálňach. Ubytovanie síce ponúka plne funkčnú, zariadenú kuchyňu, no ak varenie nie je tvoja šálka kávy, nezúfaj. Banská Štiavnica nemá núdzu o skvelé podniky.

Okrem toho, že má domček krásny výhľad do vlastnej oplotenej záhrady, ponúka hosťom aj krásny panoramatický výhľad na Banskú Štiavnicu vrátane Kalvárie. Dôkazom, že ľudí dokáže očariť, je aj Veronika, ktorá ubytovanie navštívila v máji tohto toku. „Boli sme spokojní, domček mal čaro, pekná prerábka a nádherný výhľad,“ napísala. 

Dom v Banskej Štiavnici ponúka krásny výhľad na mesto aj hory. Dom v Banskej Štiavnici ponúka krásny výhľad na mesto aj hory. Dom v Banskej Štiavnici ponúka krásny výhľad na mesto aj hory. Dom v Banskej Štiavnici ponúka krásny výhľad na mesto aj hory.
Zobraziť galériu
(6)
Čítaj na ďalšej strane
Článok pokračuje na ďalšej strane
Strana 1 z 2
Domov
Zdieľať
Diskusia