Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti SEMTEX.
25. mája 2023, 17:00
Čas čítania 1:29
Sponzorovaný obsah

Slovákom zachutili funkčné vody a ich dopyt vzrástol o 40 %. Reagovala na to aj spoločnosť SEMTEX Republic

Slovákom zachutili funkčné vody a ich dopyt vzrástol o 40 %. Reagovala na to aj spoločnosť SEMTEX Republic
Zdroj: Matúš Zeťák
GASTRO KOFOLA STREETWEAR
Uložiť Uložené

SEMTEX Street Water si môžeš vychutnať hneď v troch príchutiach – grapefruit, mandarínka a mango.

Funkčné vody zažili svoj „boom“ pred niekoľkými rokmi, a to najmä v zahraničí. Podľa štatistík spoločnosti Kofola dopyt po tomto type nealko nápojov začal narastať v priebehu posledných rokov aj na Slovensku, približne o 40 %. Podobne je na tom aj Česká republika, kde sa v roku 2021 predalo až 3,3 milióna litrov funkčných vôd. Z tejto kategórie sú najžiadanejšie konkrétne vitamínové vody, ktoré tvoria 2/3 predaja. Vyhľadávaš tento typ produktov aj ty?

Na tento dopyt odpovedala aj spoločnosť SEMTEX Republic, ktorá patrí do skupiny Kofola. SEMTEX Street Water je funkčná neperlivá voda bez konzervantov, ktorá obsahuje látky podporujúce určité funkcie nášho organizmu. Myšlienka za vznikom týchto produktov bola najmä v našom vnímaní potrieb mladej generácie. Chceli sme vyhovieť požiadavkám aktívnych spotrebiteľov. Vyvíjali sme každú príchuť so špecifickým zložením a účinkami, s ohľadom na dané potreby užívateľov. Či už pre športovcov, alebo ľudí, ktorí sa potrebujú sústrediť a odbúrať únavu, respektíve, doplniť si potrebné živiny v podobe vitamínov,“ vysvetlil riaditeľ SEMTEX Republic Marián Baláž.

zisti viac

Každá príchuť má svoj účel

Novinku Street Water si môžeš vychutnať v troch príchutiach, no každá dostala iný prívlastok. Všetky spája fakt, že sú obohatené o vitamíny, minerály a aminokyseliny, o ktorých je známe, že majú pozitívne účinky na ľudské telo.

semtexsemtexsemtexsemtex
Zobraziť galériu
(9)

Osviežujúcu chuť grapefruitu nájdeš v červenom nápoji Focus. Táto verzia je obohatená o magnézium. Bude sa ti hodiť po tréningu alebo na dlhé dni v škole či práci. Vo fľaši s oranžovým nápojom a názvom Immunity ucítiš voňavú mandarínku, ktorá je obohatená o vitamíny B3 a B9. Posledný žltý nápoj Recover je izotonický nápoj a má príchuť exotického manga, v ktorom nájdeš 2500 mg BCAA 2 : 1 : 1. Takéto osvieženie oceníš najmä počas fyzického výkonu alebo po tréningu. 

ochutnaj street water

Všetky varianty funkčných vôd Street Water sú na rozdiel od energetických nápojov SEMTEX bez taurínu a kofeínu. „Fľašky s fotkami našich ambasádorov budú bežne dostupné, nejde o limitovanú edíciu,“ dopĺňa Marián Baláž. Môžeš si ich kúpiť v predajniach Tesco, Kaufland, Metro, Billa, Coop, CBA a na čerpacích staniciach Shell, Benzina, Dalioil, VOMS, RealK, Tanker, GAS.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa KALI (@dezertkalimusic)

Ambasádormi projektu sa stali Kali a zápasníci MMA Milan Ďatelinka a Veronika Zajícová. Kaliho tvár nájdeš na fľaši funkčnej vody Focus. Veronika a Milan si po tréningu najradšej otvoria izotonickú vodu Recover.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa STREET WATER (@street__water)

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa STREET WATER (@street__water)

Domov
Zdieľať
Diskusia