Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. apríla 2023, 13:28
Čas čítania 0:31
Kristýna Dobiášová Ema Stanovská

Raper Afroman, autor hitu Because I Got High, bude kandidovať na prezidenta USA. Čo chce zmeniť?

Raper Afroman, autor hitu Because I Got High, bude kandidovať na prezidenta USA. Čo chce zmeniť?
Zdroj: Paul Archuleta/FilmMagic
ZAHRANIČIE RAP SPOJENÉ ŠTÁTY AMERICKÉ
Uložiť Uložené

Afroman oficiálne oznámil svoju kandidatúru na prezidenta Spojených štátov. Podľa portálu TMZ umelec podal všetky potrebné dokumenty na kandidatúru v prezidentských voľbách v roku 2024.

Raper a autor hitu Because I Got High z albumu Flow 200 podal zrejme v utorok dokumenty na kandidatúru na prezidenta Federálnej volebnej komisii, uvádza Complex. Afromanov manažér kampane Jason Savage potvrdil, že jeho hlavnými témami sú reforma trestného súdnictva a legalizácia marihuany.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený O.G. Afroman (@ogafroman)

Afroman momentálne sám čelí súdnemu konaniu s orgánmi štátu Ohio. „Jeho pokračujúce prenasledovanie očividne skorumpovaným oddelením dokonale podčiarkuje, že táto korupcia vo vedení prenikla do orgánov činných v trestnom konaní v celej krajine,“ povedal Savage.

Umelec kandiduje ako nezávislý. Svoju prezidentskú kampaň ohlásil v decembri 2022. „Politici sú skorumpovaní,“ povedal manažér kampane. „V orgánoch činných v trestnom konaní, medzi našimi ušľachtilými a statočnými policajtmi, zostávajú ‚zlé jablká‘. Liečivé rastliny sú kriminalizované, zatiaľ čo farmaceutické spoločnosti bohatnú na chemikáliách s neznámymi vedľajšími účinkami.“

Domov
Zdieľať
Diskusia