Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. októbra 2013 o 16:00
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Najlepšie herné trailery posledných rokov

TECH HRY
Uložiť Uložené

Prinášam vám môj osobný výber najlepších herných trailerov posledných rokov. Načrieme do každého typu hier, nevynecháme ani menej známe.

Keďže skvelých trailerov je nespočet a je celkom možné, že som na niektoré zabudol, rozhodol som sa pre sériu článkov, až pokým mi nedôjdu nápady, takže mi kľudne v komentároch môžete niečo prihrať. Zameriam sa hlavne na trailery od roku 2000 a ďalej, aj keď väčšina bude z posledných pár rokov, pôjde mi totižto hlavne o technickú stránku. Poradie neurčuje vyššiu kvalitu, aj keď na niektoré trailery mám veľkú slabosť, čo sa prejaví aj pri texte. Tak, poďme na to.

Warhammer: Mark of Chaos

Musím sa priznať, že podobné hry som bohužiaľ nikdy nehrával. Možno je to škoda, možno nie, každopádne cinematic trailery majú za úlohu spôsobiť presne to, čo dokázal tento trailer. Veď presvedčte sa sami.

Crysis 2

The Wall trailer bol tuším prvým pre pokračovanie Crysisu. Doteraz ma veľmi mrzí, čo spravili s príbehom a hrateľnosťou, snáď nikto nikdy nezabudne, akou úžasnou hrou bola jednotka. 

Tomb Raider (reštart)

Rovnako ako trailery, hra je rovnako perfektná. Že ste ju nehrali? Tak načo čakáte? Skvelá hrateľnosť aj grafika. Príbeh zaujme a RPG prvky potešia. Lepšiu adventúru som nehral dlhé roky, a to si k tomu ešte prirátajte Larine prsia. 

Odporúčané
Vedel si, že na Netflixe môžeš hrať špičkové hry zdarma? Návod, ako na to, a výber 10 najlepších, pri ktorých ušetríš stovky eur Vedel si, že na Netflixe môžeš hrať špičkové hry zdarma? Návod, ako na to, a výber 10 najlepších, pri ktorých ušetríš stovky eur 23. apríla 2024 o 14:30

Metal Gear Solid: Ground Zeroes

Existuje snáď nejaký fanúšik hier, ktorého neočaril tento trailer? Dokonalá grafika, novinky v sérii a všetko, čo nám bolo skôr či neskôr prezentované v iných traileroch a videách bolo proste úžasné. Konami vie pracovať so svojimi fanúšikmi, viď čas 8:18.

Assassin’s Creed: Revelations

Keď som na E3 videl tento skvost, nemohol som si pomôcť a neoznačiť tento trailer ako za jeden z najlepších, aké kedy v hernom priemysle vznikli. Škoda slov, pozrite sa sami.


The Last of Us

Hru snáď netreba predstavovať. Keby som ju hral, zrejme by som nemal problém označiť ju ako hru roka, bohužiaľ sa tak nestalo a pre mňa tak stále na prvom mieste ostáva GTA V, trailer naň v dnešnom článku ale nehľadajte, možno nabudúce. 

Star Wars: The Old Republic

Odporúčam vám nájsť si takmer 15 minút času na odsledovanie tohto geniálneho cinematic traileru, ktorý nám bol ukázaný v troch častiach. Jedným slovom - epic.

Deus Ex 3

Technicky dokonalo zvládnutá hra, čomu nasvedčuje aj Reveal trailer. Odporúčam zahrať si. 

DC Universe Online

Potešíme aj komiksových fanúšikov. Multi battle v podaní antihrdinov a hrdinov v traileri na online akciu potešil v roku 2010 nejedno oko.

Dead Island

Jeden z najkrajších a najlepšie zvládnutých trailerov ever! Treba pochváliť každého, kto na ňom pracoval a hlavne toho, kto prišiel s ideou spätného prehrávania.

Odporúčané
Sľubujú lepšiu komunikáciu, iskrenie aj orgazmus. Týchto 5 hier musíš vyskúšať (nielen) na Valentína Sľubujú lepšiu komunikáciu, iskrenie aj orgazmus. Týchto 5 hier musíš vyskúšať (nielen) na Valentína 2. februára 2024 o 16:00

Bonus - Marvel vs. Capcom 3

Keďže sme tu mali DC, bol by som sviňa, keby som ochudil fans Marvelu (mňa nevynímajúc). Máme tu pár cinematic záberov z hry, ktoré sú spojené do 12 minút. Enjoy.


Na dnes by to bolo všetko. Nezúfajte, ak tu nie je váš favorit. Na konci článku si uvedomujem, že mám v hlave ešte pár desiatok nápadov, ktoré by tu mali mať miesto. Druhá časť vás určite neminie, možno už o pár dní. 

Domov
Zdieľať
Diskusia