Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. februára 2023, 11:09
Čas čítania 0:30
Dominik Vetrák

John Wick 4 dostal v traileri nového psíka trhača. Štvorka bude mať neuveriteľné 3 hodiny

John Wick 4 dostal v traileri nového psíka trhača. Štvorka bude mať neuveriteľné 3 hodiny
Zdroj: Lionsgate
FILMY A SERIÁLY JOHN WICK 4
Uložiť Uložené

Sleduj finálny trailer na Johna Wicka 4 a teš sa na epické akčné bitky.

Štúdio Lionsgate vydalo finálny trailer na Johna Wicka 4. Najnovší film z akčnej série s brutálnymi choreografiami súbojov vyjde v kinách už 24. marca. Uvidíme v ňom Keanu Reevesa ako Johna Wicka, ktorý naďalej bojuje za svoju slobodu.

Odporúčané
Režisér komédie Invalid Jonáš Karásek: V rómskej osade na nás už chceli vyťahovať nožíky a sekery, potom tancovali (Rozhovor) Režisér komédie Invalid Jonáš Karásek: V rómskej osade na nás už chceli vyťahovať nožíky a sekery, potom tancovali (Rozhovor) 16. februára 2023, 13:30

Po krku mu stále idú stovky zabijakov, no Wick v tom nie je sám. Má partnerov a starých známych, ktorí sú ochotní pomôcť mu. Navyše sa zdá, že si ho obľúbi útočný pes. Snímka bude mať necelé 3 hodiny a pôjde o najakčnejší a najsmrteľnejší diel série. 

Vo filme si okrem Reevesa zahrali aj Ian McShane, Laurence Fishburne, Lance Reddick, Rina Sawayama, Donnie Yen, Shamier Anderson, Bill Skarsgård, Hirojuki Sanada a ďalší. Štúdio Lionsgate vydá v najbližších rokoch aj spin-off Balerina s Anou de Armas a Johna Wicka 5.

Domov
Zdieľať
Diskusia