Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. januára 2023, 14:02
Čas čítania 0:38
Jakub Paulík

V Murder Mystery 2 Jenifer Aniston sekerou omylom zabije zločinca. S Adamom Sandlerom bude vyšetrovať únos

FILMY A SERIÁLY MURDER MYSTERY 2 SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Zomrie tentokrát viac ako 5 osôb?

Príbeh Murder Mystery 2 sa odohráva štyri roky po udalostiach z prvej časti. Manželia Nick (Adam Sandler) a Audrey (Jennifer Aniston) sa stali detektívmi na plný úväzok. Spoločne budú vyšetrovať únos ich priateľa Maharaju, ktorého zločinci spacifikujú priamo na jeho svadbe.

V pátraní bude pomáhať postava Marka Stronga. Ten stvárni člena komanda, ktoré dorazí na miesto činu. Okrem neho si v Murder Mystery 2 zahrajú herci, ako sú Jodie Turner-Smith, Mélanie Laurent či Tony Goldwyn.

Podľa upútavky nás tak ako pri jednotke čaká oddychová zábava, ktorá nebude oplývať žiadnym výnimočne originálnym humorom a prepracovaným scenárom. Svoju cieľovku si však „sandlerovka“, pri ktorej netreba zapínať mozog, určite nájde. Akčná komédia Murder Mystery 2 bude na Netflixe dostupná 31. marca 2023.

Film režíroval Jeremy Garelick, ktorý v roku 2015 natočil komédiu s Kevinom Hartom The Wedding Ringer. Scenára sa ujal James Vanderbilt, ktorý pracoval už na predošlej časti, ale zároveň aj na vynikajúcom trileri od Davida Finchera Zodiac či na minuloročnom horore Vreskot.

Domov
Zdieľať
Diskusia