Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolupráci so spoločnosťami  Footshop. Článok bol vytvorený redaktorom, ale ide o špecifickú formu partnerstva.
1. februára 2023, 10:30
Čas čítania 3:54
Richard Balog

Originálne Nike Air Max 97 v zlatej farbe, sexi semišové vansy aj atraktívne adidasy. Vyber si nové tenisky

Originálne Nike Air Max 97 v zlatej farbe, sexi semišové vansy aj atraktívne adidasy. Vyber si nové tenisky
Zdroj: Footshop
MÓDA FOOTSHOP NAJZAUJÍMAVEJŠIE PÁRY TENISIEK
Uložiť Uložené

V ponuke online obchodu Footshop vždy nájdeš najzaujímavejšie páry tenisiek. Presvedč sa o tom a doplň svoju zbierku o fresh vyhotovenia.

Nákupné oddelenie online obchodu Footshop myslí na svojich zákazníkov neustále a inak to nebolo ani v úvode nového roku. Dôkazom sú desiatky nových tenisiek na sklade, ktoré dodajú tvojim každodenným outfitom šťavu. 

Vybrali sme 10 najzaujímavejších párov pre mužov aj pre ženy v rôznych cenových kategóriách. Záleží len na tebe, či siahneš po originálnej verzii Nike Air Max 97 v zlatej farbe s červeným swooshom, sexi semišových vansoch alebo po pohodlných adidasoch v retro štýle. 

V deň publikovania článku bola v online obchode Footshop akcia do výšky 25 % na vybrané produkty. Ceny sú pred zľavou.
Kompletná ponuka obuvi, oblečenia a doplnkov v online obchode Footshop
Odporúčané
10 bielych tenisiek, ktoré budeš chcieť nosiť každý deň. Atraktívny pár nájdeš aj so študentským rozpočtom    10 bielych tenisiek, ktoré budeš chcieť nosiť každý deň. Atraktívny pár nájdeš aj so študentským rozpočtom 24. januára 2023, 11:00

Vans Vault OG Authentic LX 94,95 €

Náš prvý dnešný tip padol na tento atraktívny variant modelového radu OG Authentic LX, ktorý dizajnérsky tím Vans Vault zahalil do tmavohnedého farebného vyhotovenia z prémiového semišu. Koža je v tomto prípade brúsená z vnútornej strany, pričom vlákna zostávajú na povrchu, vďaka čomu sú tenisky menej náchylné na poškodenie. 

Vôbec prvá vyrobená silueta od značky Vans, ktorá uzrela svetlo sveta po prvý raz v roku 1966, vyzerá stále rovnako fresh a cool aj o skoro šesťdesiat rokov neskôr. Nadčasová a kultová voľba, ktorú musíš vyskúšať, a ak ťa nezaujala tmavohnedá verzia, skús olivovozelenú.

Vans Vault OG Authentic LX
Zdroj: Footshop

Vans Vault OG Style 36 LX 99,95 €

Pastelové farby a jarné obdobie sú skvelou kombináciou, na ktorú vsadili dizajnéri Vans Vault, keď predstavili sexi semišové vyhotovenie modelu OG Style 36 LX. Tenisky sú z rovnakého balíka ako vyššie uvedené OG Authentic LX a v predaji sú aj v hnedo-bielej farebnej schéme

Cena 100 eur je priamoúmerná kvalite použitých materiálov a ich spracovaniu do výsledného produktu, ktorý môžeš mať doma do 24 hodín. Zbytočne neváhaj, z ponuky online obchodu Footshop miznú rýchlejšie ako teplé pečivo z pekárne KRUH. 

Vans Vault OG Style 36 LX
Zdroj: Footshop

Reebok Classic Leather Vintage „40th“ 99,95 €

Rozumieme, že nie vždy človek hľadá obuv podľa najnovších trendov či v sezónnych farbách a niekedy potrebuje jednoduchú klasiku, na ktorú sa môže spoľahnúť kedykoľvek. 

Riešením sú tenisky Reebok Classic Leather Vintage s prívlastkom „40th“ v bielej koži s perforáciou, ktoré sú oslavou ich vzniku. Jednoduchý, minimalistický dizajn, prvotriedne prevedenie a kvalitné prešívanie jednotlivých častí robia z tohto modelu perfektného spoločníka na bežné nosenie a dokonalý doplnok k akémukoľvek outfitu.

Reebok Classic Leather Vintage
Zdroj: Footshop

Reebok Club C GEO Mid W 99,95 €

Z bohatého portfólia značky Reebok sme vybrali ešte jeden pár tenisiek, a to v podobe modelu Club C GEO v strednej verzii v ženských veľkostiach. Ikonická séria Club C má schopnosti chameleóna. Perfektne sa prispôsobí rôznym druhom outfitov – či už športovým, čisto mestským a pri dobrom stylingu aj elegantným.

Úprava s označením GEO je dámskou voľbou číslo jeden. Ide o členkový variant legendárnych tenisiek s vyššou platformou, ktorý bude spoľahlivým partnerom predovšetkým v chladnejšom období, ale poradí si naozaj so všetkým. Presvedč sa o tom. 

Reebok Club C GEO Mid
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Samba OG  120 €

Retro siluety tenisiek sú aktuálne v kurze a vedenie spoločnosti Adidas Originals postupne vyťahuje jedno eso z rukáva za druhým. Ak hľadáš klasický vzhľad, práve si ho našiel/našla v podobe autentických tenisiek Samba OG. 

Model Samba vznikol na ihrisku, ale svojím nadčasovým dizajnom si získal miesto aj v pouličnej kultúre. Atraktívne čierno-biele vyhotovenie je verné originálu, majú jemný kožený zvršok a nechýbajú ani semišové vrstvy. Cena je rovných 120 eur vrátane doručenia na adresu a dostupné sú v mužských veľkostiach.

Adidas Originals Samba OG
Zdroj: Footshop

Adidas Originals ADI2000 X W 122,95 €

Urob krok smerom k nostalgii. Tenisky Adidas Originals ADI2000 s tajomným označením X vychádzajú zo skejtbordových línií zo začiatku milénia a zahaľujú ich v duchu digitálnej súčasnosti, ktorú definujú alternatívne svety a herné konzoly.

Na tento trend však modelový rad ADI2000 X nepozerá pejoratívne, naopak, čerpá z neho to najlepšie, zatiaľ čo svojím zvrškom a použitými materiálmi zostávajú tenisky verné vzhľadu svojich predchodcov z minulosti. 

Adidas Originals ADI2000 X
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Forum 84 Low „Cosy“ 130 €

O modelovom rade Forum z portfólia značky Adidas Originals sme napísali už takmer všetko, ale radi zopakujeme, že ide o jednu z najkrajších siluet s tromi prúžkami, ktorá bola vyrobená na basketbalové palubovky a dnes kraľuje uliciam v celom svete. 

Zo všetkých troch variantov Forum je verzia Forum 84 Low najväčšia istota. Na rozdiel od súrodencov ich ľahko skombinuješ v lete aj v priebehu chladnejších dní a s dlhými nohavicami vyzerajú jednoducho skvele – odporúčame čím menej upnuté, tým lepšie, ale styling už necháme na tebe.

Adidas Originals Forum 84 Low
Zdroj: Footshop

Nike Air Force 1 Low Retro 154,95 €

Ak patríš medzi našich pravidelných čitateľov, dobre vieš, že tenisky Nike Air Force 1 v nízkom vyhotovení považujeme za vrchol tvorby na poli športovej obuvi. V ponuke online obchodu Footshop nájdeš desiatky rozličných materiálových úprav, spomedzi ktorých sme do dnešného článku vybrali túto sivú verziu so semišovým zvrškom a s krátkym swooshom z oboch strán. 

Táto ikona medzi teniskami s prívlastkom Retro môže byť v tvojej zbierke za približne 155 eur a to sa oplatí. 

Nike Air Force 1 Low Retro
Zdroj: Footshop

Nike Air Max 97 OG 187,95 €

Postupne sme prešli k vrcholu dnešného výberu, ktorým sú OG tenisky Nike Air Max 97. Dizajnéri v tomto prípade stavili na legendárnu klasiku, ktorú miloval napríklad aj brazílsky futbalista Ronaldo, a išlo o správnu voľbu. Ak preferuješ striebornú verziu týchto tenisiek, dostupná je v online obchode s dvadsaťpercentnou zľavou. 

Tieto tenisky nepotrebujú žiadny rozsiahly komentár. Buď ťa oslovia a budeš ich milovať, alebo siahneš po inom modeli od Nike. 

Nike Air Max 97 OG
Zdroj: Footshop

Nike Air Max Scorpion Flyknit W 279,95 €

Ak hľadáš odpoveď na otázku, aká je budúcnosť tenisiek od spoločnosti Nike? Máme ju – najmä veľa pohodlia. Model Air Max Scorpion je postavený na koncepte „bodového zaťaženia“, čo v preklade znamená skvelú odozvu, vyšší komfort a vylepšené odpruženie pri chôdzi či behu. Ide o novú kapitolu v knihe kúziel o teniskách. 

Tenisky Nike Air Max Scorpion majú prevratný dizajn, ktorý spája supermäkkú šenilovú tkaninu s neuveriteľne ľahkým úpletom Flyknit a podrážkou s nadupanými technológiami. Celočiernu verziu nájdeš v ponuke online obchodu Footshop v ženských veľkostiach za cenu 280 eur.

Nike Air Max Scorpion
Zdroj: Footshop
Anketa:
Našiel/našla si nový pár tenisiek v dnešnom výbere?
Áno.
Nie, všetky vyhotovenia sú príliš drahé. 
Áno.
31 %
Nie, všetky vyhotovenia sú príliš drahé. 
69 %
Kompletná ponuka obuvi, oblečenia a doplnkov v online obchode Footshop
Domov
Zdieľať
Diskusia