Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolupráci so spoločnosťou Queens. Článok bol vytvorený redaktorom, ale ide o špecifickú formu partnerstva.
24. januára 2023 o 11:00
Čas čítania 3:48
Richard Balog

10 bielych tenisiek, ktoré budeš chcieť nosiť každý deň. Atraktívny pár nájdeš aj so študentským rozpočtom

10 bielych tenisiek, ktoré budeš chcieť nosiť každý deň. Atraktívny pár nájdeš aj so študentským rozpočtom
Zdroj: Adidas Originals
MÓDA NAJZAUJÍMAVEJŠIE PÁRY TENISIEK QUEENS
Uložiť Uložené

Biele tenisky sú nutnosťou, a ak nemáš v zbierke aspoň jeden pár, mal/-a by si to napraviť.

Biele tenisky sú pravdepodobne najobľúbenejším typom obuvi. Sú štýlové a pritom decentné, vo väčšine prípadov teda nepotrebujú za každú cenu šokovať, keďže to dizajnéri skúšajú skôr šialenými farebnými výtvormi. Biela je farba čistoty a jemnosti.

Vo výbere nájdeš siluety od známych značiek, ktoré sú na trhu niekoľko desaťročí, neopozerané novinky či tenisky vyrobené v portugalských dielňach. Rozhodnutie záleží len na tvojom vkuse. Priprav sa dopredu na jar a ovládni ulice svojho mesta.

V deň publikovania článku bola v online obchode Queens akcia do výšky 25 % na vybrané produkty. Ceny sú uvedené pred zľavou.
Kompletná ponuka obuvi, oblečenia a doplnkov v online obchode Queens
Odporúčané
Čerstvé teniskové novinky s cenou do 150 eur, ktoré ti budú závidieť spolužiaci aj kolegovia. Po ktorom kúsku siahneš?  Čerstvé teniskové novinky s cenou do 150 eur, ktoré ti budú závidieť spolužiaci aj kolegovia. Po ktorom kúsku siahneš? 16. januára 2023 o 10:00

Vans Lowland CC 97,50 €

Ak patríš medzi fanúšikov značky Vans, nemal/-a by si prehliadať siluetu Lowland CC, ktorá je kombináciou skateboardovej a mestskej obuvi. Model síce nepatrí medzi najpredávanejšie produkty, ale vyzerá originálne. Dizajnéri stavili na kombináciu kože, semišu a látky, pričom hlavnou zbraňou týchto tenisiek je pohodlná stielka. 

Vans Lowland CC
Zdroj: Queens

Puma CA Pro 99 €

Už od vydania pôvodných tenisiek Puma California v 80. rokoch minulého storočia majú tieto minimalistické krásky svoje čestné miesto v uliciach v celom svete.

Nový prírastok v rodine, silueta s názvom CA Pro, má všetky charakteristické znaky ikonického modelového radu California vrátane čistých línií, ale návrhári pridali dokonalú perforáciu a tvarovanú medzipodrážku. Vzhľad je inšpirovaný západným pobrežím a vďaka nim vyzerá jednoduchosť elegantne. Tenisky sú inšpirované dedičstvom značky Puma, ale sú ideálne pre súčasnú dobu. 

Puma CA Pro
Zdroj: Queens

Puma Slipstream Lth 103 €

V roku 1987 vtrhli na scénu basketbalové tenisky Puma Slipstream Mid a vedenie spoločnosti teraz pridáva nízku verziu s označením Slipstream Lth. Ide o prepracovaný originál, ktorý prináša do hry úplne novú energiu a zároveň zostáva verný športovým koreňom OG siluety.

Tenisky sú definované dynamickými líniami a sviežimi streetwearovými prvkami. Atraktívne biele vyhotovenie je dostupné len v mužských veľkostiach, bohužiaľ.

Puma Slipstream Lth
Zdroj: Queens

Vans Sk8-Hi Tapered Stackform 107 €

Model Sk8-Hi Tapered Stackform je osviežením v ponuke značky Vans. Tenisky na platforme s výškou 34 milimetrov povyšujú legendárnu obuv a zároveň prinášajú nový štýl s odkazom „Off The Wall“ do tvojej zbierky. 

Štíhlejšia a priliehavejšia silueta je zakončená tradičnou gumovou podrážkou s vafľovým povrchom. Cena na úrovni 100 eur je viac ako férová za tento originálny kúsok s látkovým telom a s koženými detailmi. 

Vans Sk8-Hi Tapered Stackform
Zdroj: Queens

New Balance CT302 109 €

Počas prechádzok v európskych metropolách stretneš desiatky dobre oblečených ľudí a v posledných sezónach je ich outfit podčiarknutý krásou tenisiek New Balance CT302. 

Model využíva ako východiskový bod siluetu s označením CT300 z 80. rokov minulého storočia a pridáva k nemu nadrozmerné vyhotovenie klasického dizajnu podrážky, výrazné logo v podobe písmena „N“ a gumový obal špičky, ktorý ochráni telo pri zakopnutí.

Jediné, na čo musíš v prípade týchto tenisiek dávať pozor, je, nech ti na ich svetlý zvršok nekvapne káva. Skončia aj v tvojej zbierke? K dispozícii sú v mužských aj v ženských veľkostiach za necelých 110 eur vrátane doručenia. 

New Balance CT302
Zdroj: Queens

Adidas Originals ADI2000 115 €

Obuj si tenisky, ktoré sú inšpirované bláznivými rokmi zo začiatku nového milénia. Modelový rad ADI2000 je typický pre minimalistický dizajn so skrytou skateboardovou DNA a tvojim outfitom dodajú neopozeraný štýl. 

Ikonické tri prúžky sú obrátené, čo dodáva teniskám hravý šarm, a kožený zvršok v kombinácii s gumovou podrážkou udržia tvoje chodidlá v pohodlí aj počas celodenného pobytu v uliciach. Tento produkt je sčasti vyrobený z recyklovaného materiálu z odpadu, ktorý vznikol v procese výroby. Spoločnosť Adidas Originals týmto spôsobom znižuje spotrebu nových surovín, ktoré majú väčší dosah na životné prostredie.

Adidas Originals ADI2000
Zdroj: Queens

Adidas Originals Oztral 143 €

Odvážne tenisky s obsahom recyklovaných materiálov. Približne takto by sme opísali novinku značky Adidas Originals s názvom Oztral, ktorú nájdeš v ponuke online obchodu Queens.

Koncom 90. rokov štýl nepoznal hranice a nepoznajú ich ani tieto tenisky. Návrhári pri ich tvorbe čerpali inšpiráciu z rebelského postoja typického pre túto éru a vďaka ostrým tvarom sú pripravené odniesť ťa do budúcnosti. 

Vďaka kombinácii sieťoviny, semišu, kože a materiálu TPU dodajú tvojmu každodennému štýlu modernú energiu, zatiaľ čo tlmenie s technológiou Adiprene+ sa postará o nefalšované pohodlie. Naše srdcia si získali aj vďaka líniám v modrej farbe.

Adidas Originals Oztral
Zdroj: Queens

Adidas Originals Orketro 154,50 €

Rebelský vzhľad inšpirovaný bežeckými modelmi tenisiek z 90. rokov má tiež novinka s názvom Orketro, ktoré sú dostupné v mužských veľkostiach za približne 150 eur.

Model je  odvážny v každom ohľade, čo jasne vidno už pri pohľade na ich otočené tri prúžky a vrchné vrstvy, ktoré pripomínajú plamene. Samozrejmosťou je aj nadštandardné pohodlie vďaka patentovanému tlmeniu s technológiou Adiprene+.

Zaviaž si šnúrky a upútaj pozornosť v týchto športových teniskách v minimalistickom farebnom vyhotovení s atraktívnou fialovou linkou cez vrchnú časť. 

Adidas Originals Orketro
Zdroj: Queens

Nike Air Force 1 '07 Fresh 154,50 € 

Starnutie nie je možné zastaviť, ale tenisky Nike Air Force 1 '07 s prívlastkom „Fresh“ majú k tomu blízko. Mäkká textúrovaná koža pomáha zakryť pokrčenie, ktoré vzniká každodenným nosením, a zároveň nie je náročná na údržbu. 

Legendárny kúsok v sviežom vyhotovení, ktorý potrebuješ do svojej jarnej rotácie tenisiek. Teraz už naozaj nie je dôvod, prečo nevlastniť snehobiely pár s prešívaným logom Nike z oboch strán. Cena na úrovni 150 eur je úplne v poriadku vzhľadom na všetky uvedené aspekty vrátane kvality použitých materiálov a spracovania.

Vedenie spoločnosti Nike vie, čo platí na ich zákazníkov, a využilo to najlepšie, ako mohlo. 

Nike Air Force 1 '07 Fresh
Zdroj: Queens

Filling Pieces Low Top x Daily Paper 214 €

Prvé tenisky, ktoré vyplnili priestor medzi streetwearom a luxusnou módou. Takto charakterizovali model Low Top marketingoví špecialisti značky Filling Pieces, voči čomu nemáme väčšie výhrady. 

Spolupráca dvoch holandských výrobcov posúva túto klasickú siluetu na vyššiu úroveň s vlastným motívom monogramu, našitým logom Daily Paper aj originálnymi čipkovanými šperkami na šnurovaní.  

Vizuálne atraktívna obuv z prémiových materiálov bola vyrobená v portugalských dielňach, čomu zodpovedá cena na úrovni 215 eur vrátane doručenia. Dáš šancu novej značke tenisiek alebo zostaneš verný/-á overeným dodávateľom?

Filling Pieces Low Top x Daily Paper
Zdroj: Queens
Odporúčané
Najlepšie tenisky s logom Adidas Originals, ktorými urobíš radosť sebe aj svojim najbližším Najlepšie tenisky s logom Adidas Originals, ktorými urobíš radosť sebe aj svojim najbližším 8. decembra 2022 o 10:00
Domov
Zdieľať
Diskusia