Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolupráci so spoločnosťou Footshop. Článok bol vytvorený redaktorom, ale ide o špecifickú formu partnerstva.
8. decembra 2022, 10:00
Čas čítania 4:11
Richard Balog

Najlepšie tenisky s logom Adidas Originals, ktorými urobíš radosť sebe aj svojim najbližším

Najlepšie tenisky s logom Adidas Originals, ktorými urobíš radosť sebe aj svojim najbližším
Zdroj: Adidas Originals
MÓDA ADIDAS FOOTSHOP NAJZAUJÍMAVEJŠIE PÁRY TENISIEK
Uložiť Uložené

Vybrali sme 10 atraktívnych vyhotovení s tromi prúžkami, ktoré nájdeš v ponuke online obchodu Footshop a doma ich budeš mať pred Štedrým večerom.

Portfólio produktov s logom Adidas Originals v ponuke online obchodu Footshop predstavuje viac ako 2 000 možností pre mužov aj pre ženy, spomedzi ktorých sme vybrali 10 najlepších teniskových noviniek. 

Tešiť sa môžeš na futbalové halovky Samba spod rúk Pharrella Williamsa, výrazné modré vyhotovenie modelového radu Gazelle 85 aj na futuristické línie Oznova a NMD_S1 v úprave od umelca so pseudonymom Philllllthy.

Výber záleží len na tebe a na tom, koľko eur si ochotný/-á minúť na nový pár tenisiek pre seba alebo pre svojich blízkych. 

V deň publikovania článku bola v online obchode Footshop akcia do výšky 25 % na vybrané produkty. Ceny tenisiek sú pred zľavou.
Kompletná ponuka obuvi, oblečenia a doplnkov v online obchode Footshop
Odporúčané
Aktualizuj svoj šatník o najčerstvejšie tričká s dlhými rukávmi z dielní značiek PLEASURES, Lacoste alebo The North Face Aktualizuj svoj šatník o najčerstvejšie tričká s dlhými rukávmi z dielní značiek PLEASURES, Lacoste alebo The North Face 2. decembra 2022, 10:00

Adidas Originals Stan Smith 110 €

Model Adidas Originals Stan Smith je legendou medzi teniskami, ktorú ľahko skombinuješ s čímkoľvek, čo ráno nájdeš vo svojom šatníku. V ponuke online obchodu Footshop sú desiatky rôznych vyhotovení, spomedzi ktorých nás zaujala táto minimalistická biela verzia s výraznými zlatými, respektíve so zelenými akcentmi a s nápisom The brand with the 3 stripes umiestneným na päte. 

Výsledkom rokov technického zdokonaľovania v spojení so zachovávaním tradície sú tenisky v súčasnosti ešte jednoduchšie a elegantnejšie, vďaka čomu ide o jeden z najpopulárnejších modelov s logom Adidas Originals v histórii. Získaj ich za rovných 110 eur a ovládni ulice svojho mesta alebo vyčaruj úsmev na tvári niekomu blízkemu pod vianočným stromčekom.

adidas Originals Stan Smith
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Centennial 85 Low 110 €

Retro vzhľad predurčený na úspech. Približne takto by sme opísali tenisky Adidas Originals Centennial 85 Low v bielo-červenom farebnom vyhotovení so zvrškom z kože a zo semišu.

Dizajnérsky tím nemeckého športového výrobcu v tomto prípade stavil na jednoduchú schému, vďaka čomu sú výrazné detaily, kvalitné materiály aj ich precízne spracovanie. Túto čerstvú teniskovú novinku nájdeš v ponuke online obchodu Footshop za cenu 110 eur, pričom dostupné sú aj iné farebné varianty

adidas Originals Centennial 85 Low
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Astir W 117,95 €

Tenisky Adidas Originals Astir patria medzi najzaujímavejšie novinky v portfóliu značky, a to z jednoduchého dôvodu. Dizajnéri našli inšpiráciu v najlepších bežeckých modeloch z prelomu tisícročí.

Výslednú siluetu navyše dopĺňajú čiastočne recyklované materiály, takže si spolu s párom na beh a na každodenné nosenie môžeš odškrtnúť aj prispenie k nastaveniu udržateľnosti ako nového štandardu. Plný počet bodov dávame aj minimalistickej farebnej schéme, ktorá skvelo doplní aj výraznejšie ženské outfity. 

adidas Originals Astir W
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Samba (Humanrace) 125 € 

Pharrell Williams je jednou z hlavných tvárí značky Adidas Originals a pod hlavičkou vlastnej línie s názvom Humanrace predstavil aj originálnu verziu modelu Samba. 

Rodák z Virginia Beach zahalil retro siluetu do čiernej kože s kontrastnou sivou špicou zo semišu. Dlhý jazyk zdobí minimalistické logo a spodná časť tenisiek je z tvrdej gumy, aká sa využíva na športovú halovú obuv. Ak hľadáš pár so zberateľskou hodnotou, ide o správnu voľbu, pričom výhodná je aj cena na úrovni 125 eur. 

adidas Originals Samba (Humanrace)
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Gazelle 85 130 €

Ak niektorá značka vie, ako na to s retro modelmi, je to práve Adidas Originals. Hneď niekoľko dôkazov o tom nájdeš aj v dnešnom výbere vrátane tejto atraktívnej verzie siluety s názvom Gazelle 85, na ktorú sa väčšinou zabúda, čo je škoda. 

Dizajnéri použili na výrobu kvalitné materiály (semiš a syntetické tkaniny), ktoré zahalili do výraznej modrej farby s kontrastnými bielymi prúžkami z oboch strán, vďaka čomu si tenisky ihneď získali naše srdcia. Ak nimi plánuješ doplniť svoju zbierku tenisiek, priprav si 130 eur. Či je to veľa alebo málo, necháme na tvojom posúdení. 

adidas Originals Gazelle 85
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Oznova 130 €

Z úplne iného sveta sú Adidas Originals Oznova, ktoré patria medzi novinky v portfóliu športového giganta. Model sa nesie na futuristických vlnách svojho predchodcu Ozweego, ale dostal o niečo agresívnejšie línie, výraznejšie plastové prvky a hrubšiu podrážku. 

Výsledok je skvelý a tenisky sú dostupné v mužských aj v ženských veľkostiach za cenu 130 eur. Vďaka technológii Adiprene+ s tlmením pri nárazoch budú tieto krásky tvojím obľúbeným párom v zbierke. Ak ťa nezaujala táto farebná schéma, skontroluj ponuku online obchodu Footshop.

adidas Originals Oznova
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Rovermule Adventure 150 €

Ak plánuješ doplniť svoju zbierku obuvi, respektíve tenisiek o neopozeranú siluetu, skontroluj model s názvom Rovermule Adventure. Tenisky v sebe spájajú dizajnové inšpirácie z outdoorových archívov značky a zo začiatku milénia.

Výsledkom je jedinečný vzhľad, ktorý neprehliadneš ani v nočných hodinách. Neoprénový zvršok dotvárajú tri pruhy z bočnej strany a sú postavené na odolnej gumovej podrážke. Vďaka flexibilnej päte ich môžeš nosiť aj ako šľapky. Cena je 150 eur a dostupné sú okrem tohto svetlého vyhotovenia aj v čiernej verzii. Dáš šancu týmto futuristickým kráskam?

adidas Originals Rovermule Adventure
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Orketro 157,95 €

Jeden z najviac populárnych hashtagov v posledných sezónach je #Y2K fashion, ktorý symbolizuje dnes už nostalgickú módu zo začiatku milénia. Je vyzývavá, farebná, bez zábran a hlavne energická.

V tomto duchu sa nesie aj množstvo nových tenisiek, medzi ktoré patrí novinka Adidas Originals Orketro s ikonickými tromi prúžkami. Tvoj aktívny životný štýl podporí priedušný zvršok zo syntetických tkanín. Podrážku poháňa pohodlná technológia Adiprene. Čerešničkou na torte je vyšívaná linka na vrchnej časti, ktorá je pri všetkých vydaných vyhotoveniach v inej farbe – kontrastná voči telu alebo splývajúca s ním a vždy originálna.

adidas Originals Orketro
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Roverend Adventure 200 €

Model topánok ako žiadny iný. Silueta s názvom Roverend Adventure s logom Adidas Originals nie je klasickou zimnou obuvou ani športovou teniskou, ale v mestskom prostredí zaboduje zo všetkých stránok vrátane funkčnosti a originálneho vzhľadu.

Odvážny futuristický tvar so športovými líniami vyzerá skvelo a dizajnéri nepodcenili ani výber materiálov. Stavili na kombináciu odolných textílií, syntetických vlákien, plastových prvkov a gumy, ktorá obopína celú podrážku, čo oceníš najmä v nepriaznivom počasí. Cena je rovných 200 eur a k dispozícii je aj oranžový variant s ružovými detailmi

adidas Originals Roverend Adventure
Zdroj: Footshop

Adidas Originals NMD_S1 x Philllllthy 220 €

Spolupráca medzi značkou Adidas Originals a umelcom Phillipom Leyesom, známym skôr pod pseudonymom Philllllthy, patrí medzi najlepšie releasy tenisiek v roku 2022. Rodák z Brooklynu upravil siluetu NMD_S1, ktorá patrí medzi top novinky v portfóliu spoločnosti.

Zvršok je zahalený do látkovej tkaniny Primeknit vo vesmírnych farbách, ktorú dopĺňa melanž vzorovaných detailov. Spodnej časti dominuje polopriehľadná svetlomodrá medzipodrážka s technológiou Boost a ozubená podrážka, ktorá využíva logo nemeckého športového giganta ako tlmiaci vzor. Na medzipodrážke vidíme Leyesov podpis v podobe písmena P a vzhľad dopĺňajú vlastné šnúrky a semišové štítky umiestnené v okolí jazyka. Cena je 220 eur za jeden pár. 

adidas Originals NMD_S1
Zdroj: Footshop
Kompletná ponuka obuvi, oblečenia a doplnkov v online obchode Footshop
Odporúčané
Vybrali sme najlepšie mužské mikiny, medzi ktorými si nájdu svojho favorita aj ženy. Vyskúšaj produkty Carhartt WIP, Guess či Nike Vybrali sme najlepšie mužské mikiny, medzi ktorými si nájdu svojho favorita aj ženy. Vyskúšaj produkty Carhartt WIP, Guess či Nike 15. novembra 2022, 11:30
Domov
Zdieľať
Diskusia