Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti Športové tipovanie. 
15. januára 2023 o 15:25
Čas čítania 1:40
Sponzorovaný obsah

Športové tipovanie - nový druh zábavy pri sledovaní

Športové tipovanie - nový druh zábavy pri sledovaní
Zdroj: Unsplash/Daniel Norin
ZAUJÍMAVOSTI ŠPORT
Uložiť Uložené

Chceli by ste pozdvihnúť úroveň s akou sledujete športové prenosy a vašich vyvolencov na futbalovom poli? Vyskúšajte športové stávkovanie s overenými tipmi od Darktipu.

Nech už sledujete televíznu obrazovku v akomkoľvek období vždy prebieha nejaká športová akcia. Za pravdu nám určite dajú či už raritný sledovatelia športu, tak aj tí najzdatnejší, ktorí majú „v merku“ prakticky všetko. Ak si však túžite trocha spríjemniť športové posedenie a priradiť mu istý väčší zmysel, odporúčame vyskúšať športové tipovanie

Online stávkovanie pridáva nový rozmer

Regulárne sledovanie športu môže byť pre väčšinu populácie nezaujímavé. Nič tak nezlepší kvalitu sledovania športu tak, ako práve tipovanie na šport. Pridáva tak celému zážitku celkom iný rozmer. O to viac ak sa rozhodnete svoje tipy zdieľať s vašimi priateľmi a známymi. Výhodou modernej doby je, že už nemusíte chodiť fyzicky do pobočky, aby ste uzavreli stávku. Stačí si váš tiket podať cez internet a využiť tak možnosti online stávkovania.

Využite tipy od Darktipu

Tipovanie pre začiatočníkov môže byť o niečo komplikovanejšie, ako sa na prvý pohľad zdá. Pre to aby vaše tipy boli nadpriemerne úspešne je potrebné vynaložiť množstvo času a dôkladne sledovať a oboznamovať sa participantmi športu (tými, jednotlivci, kluby, atď). Existuje skratka, ako tento krok urýchliť a to so sledovaním kurzov stávkových spoločností, alebo využiť tipy na zápasy napríklad od Darktip-u.

Odporúčané
Raz máš kopec energie, inokedy ťa vyčerpá aj minimálna záťaž? Na tvoj výkon vplýva táto zásadná vec, využi ju vo svoj prospech Raz máš kopec energie, inokedy ťa vyčerpá aj minimálna záťaž? Na tvoj výkon vplýva táto zásadná vec, využi ju vo svoj prospech 9. júla 2024 o 10:00

Športové tipy sú vypočítané špeciálnym algoritmom a štatistickými metódami, ktoré sa samo-učia podľa predchádzajúcich skúseností. Okrem iného nájdete na Darktipe aj akadémiu ako tipovať, alebo aj recenzie jednotlivých stávkových kancelárii a mnoho ďalšieho. 

Tipy na futbal podľa ligy

Odteraz sa už nemusíte báť, ak už so stávkovaním online začínate, že by ste si nevedeli tipnúť napríklad na Zápasy anglickej Premier League. Darktip vám ponúkne prehľadnú tabuľku pozície jednotlivých tímov ligy, prehľad kedy sa odohrajú ďalšie zápasy aj archív výsledkov tých predchádzajúcich či už súčasnej sezóny alebo minulých. Rozkliknutie jednotlivých stretnutí, vám zobrazí jednotlivé kurzy, kvalitu predpovede daného tipu a prehľad úspešnosti daných tímov.

Bonusy za registráciu

Náš tip, na ktorý nepotrebujete mať žiadne špeciálne počty, je využiť registračné bonusy ponúkajúce stávkové spoločnosti pre online návštevníkov a tipérov. Nie je nezvyklé, že za registráciu obdržíte bonus prvú stávku bez rizika, ktorá vám garantuje, že ak váš tip nebude úspešný, vrátia vám váš vklad. Druhou, častou odmenou býva vkladový bonus pri prvom vklade. Kancelária vám pridá určitú sumu podľa vášho vkladu na účet. Tento bonus je veľmi efektívny hlavne ak to so stávkovaním myslíte vážne.

Odporúčané
Dolli, Ego, Tomáš Tarr či Marián Gáborík tipujú výsledok odvety storočia medzi Véghom a Vémolom. Kto dostal viac hlasov? (ANKETA) Dolli, Ego, Tomáš Tarr či Marián Gáborík tipujú výsledok odvety storočia medzi Véghom a Vémolom. Kto dostal viac hlasov? (ANKETA) 4. júna 2024 o 12:30

Základom, ako zo športového stretnutia vyťažiť maximum, je baviť sa pri sledovaní. Či už radi sledujete sami, alebo s priateľmi. Nevyplatí sa len tak bezducho tipovať na základe čísel pravdepodobnosti. Dôležitý je aj tipérsky um, na ktorý je potrebný čas a dôsledné vstrebávanie športového zážitku.

Domov
Zdieľať
Diskusia