Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti Futurino.
26. januára 2023, 10:40
Čas čítania 1:56
Sponzorovaný obsah

Dámske topánky, ktoré budú v roku 2023 najmódnejšie

MÓDA MÓDA
Uložiť Uložené

Tu sú niektoré z najmódnejších dámskych topánok, na ktoré by ste si mali v nasledujúcom roku dávať pozor.

Rok 2023 sa pripravuje na veľký rok pre dámsku obuv, pričom sa objavuje množstvo vzrušujúcich trendov a štýlov. Od odvážnych, výrazných podpätkov až po pohodlné a praktické ploché topánky – každá žena si nájde niečo, čo si zamiluje. Tu sú niektoré z najmódnejších dámskych topánok, na ktoré by ste si mali v nasledujúcom roku dávať pozor a určite ich zaradiť do svojho šatníka, ak ste tak ešte doteraz neurobili. 

Platforma je stále in 

V prvom rade sa mohutné topánky na platforme vracajú vo veľkom štýle. Tieto topánky majú hrubé, hranaté podpätky a podrážky, ktoré dodávajú nie len výšku, ale aj určitý postoj. Možno ich nájsť v rôznych štýloch, od elegantných a moderných až po retrom inšpirované, a sú ideálne na dodanie odvážneho a módneho nádychu akémukoľvek outfitu. A najlepšou výhodou týchto topánok je, že opticky predĺžia vaše nohy. No a to je sen snáď každej ženy, no nie? 

CCC, topánky
Zdroj: CCC

Nové trendy 

Ďalším trendom, ktorý sa rozbehne v roku 2023, je návrat topánok so štvorcovou špičkou. Táto klasická silueta bola aktualizovaná modernými materiálmi a dizajnovými detailmi, vďaka čomu je ideálnou voľbou na bežné aj formálne príležitosti. Topánky so štvorcovými špičkami nájdete v rôznych štýloch, vrátane lodičiek, sandálov a dokonca aj klasických topánok, vďaka čomu sú neuveriteľne všestranné a sú skvelým doplnkom každého šatníka.

Odporúčané
TOP 15 tričiek s krátkymi rukávmi na leto 2024. Trendy je minimalizmus aj výrazné grafiky TOP 15 tričiek s krátkymi rukávmi na leto 2024. Trendy je minimalizmus aj výrazné grafiky 19. apríla 2024, 11:00

Ďalším populárnym trendom topánok v roku 2023 bude pokračujúci vzostup trendu dad shoes. Tieto robustné topánky inšpirované retrom sú populárne už niekoľko rokov a nevykazujú žiadne známky spomalenia. Sú ideálne na dodanie ležérnej, uvoľnenej atmosféry akémukoľvek outfitu a možno ich nájsť v rôznych materiáloch, od kože po semiš.

CCC, topánky
Zdroj: CCC

Nazuváky budú aj v roku 2023 populárne, so zameraním na štýly s nízkym podpätkom a hranatou špičkou. Sú ideálne na dodanie elegancie akémukoľvek outfitu a v závislosti od príležitosti sa dajú obuť či už na formálnejšie stretnutia alebo voľnočasové víkendové aktivity.

Móda a praktickosť

Napokon, pohodlné a praktické topánky budú vždy v móde a rok 2023 nie je výnimkou. Od klasických balerínok až po trendy mokasíny, tieto topánky sú ideálne na každodenné nosenie a možno ich nájsť v rôznych materiáloch a farbách, aby vyhovovali každému vkusu. V roku 2023 nebudeme čeliť žiadnym veľkým módnym výstrelkom a budeme veľa krát stavať na pohodlie, ktoré je však doprevádzané po záštitou vkusu toho najvycibrenejšieho kalibru. Preto sa nemusíte príliš dlho rozhodovať medzi módou a praktickosťou, pretože rok 2023 so sebou prináša, vďaha bohu, oboje.  

Záverom možno povedať, že rok 2023 má byť pre dámsku obuv veľkým rokom s množstvom vzrušujúcich trendov a štýlov. Od odvážnych, výrazných podpätkov až po pohodlné a praktické ploché topánky – každá žena si nájde niečo, čo si zamiluje. Dávajte si pozor na masívne topánky na platforme, topánky so štvorcovými špičkami, dad shoes topánky, nazuváky a.k.a mules a praktické ploché topánky, pretože v roku 2023 budú najmódnejšie.

Odporúčané
Chiara Ferragni: jedna z najvplyvnejších influenceriek na svete prichádza o reputáciu. Koľko si pýta za jeden príspevok? Chiara Ferragni: jedna z najvplyvnejších influenceriek na svete prichádza o reputáciu. Koľko si pýta za jeden príspevok? 14. apríla 2024, 9:30

Nezabudnite svoje nové topánky doladiť s najnovšími trendami v oblasti módy pre rok 2023, aby vynikli nie len vaše unikátne topánky, ale taktiež zvyšok vášho outfitu sprevádzaný vašou žiarivou osobnosťou. 

Domov
Zdieľať
Diskusia