Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. decembra 2022, 13:38
Čas čítania 1:00
Daniel Mikolášik

Messiho fotka sa stala najlajkovanejšou na Instagrame. Z trónu zosadil obyčajné slepačie vajíčko

Messiho fotka sa stala najlajkovanejšou na Instagrame. Z trónu zosadil obyčajné slepačie vajíčko
Zdroj: TASR/AP
ŠPORT ARGENTÍNA INSTAGRAM LIONEL MESSI MS 2022 V KATARE SVETOVÉ REKORDY
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Príspevok, ktorý začína slovami „Sme majstri sveta!“, má už takmer 60 miliónov lajkov a ich počet stále stúpa.

Lionel Messi si okrem víťazstva titulu šampióna na futbalových majstrovstvách sveta v Katare pripísal na konto ďalší triumf. Jeho príspevok na Instagrame s fotografiami trofeje majstra sveta, ktorú v nedeľu získala Argentína po tom, čo v dramatickom finále porazila Francúzsko, sa stal najlajkovanejším v histórii sociálnej siete.

Odporúčané
Jeden z najdramatickejších finálových duelov v histórii vyhrala Argentína 4 : 3 po penaltách Jeden z najdramatickejších finálových duelov v histórii vyhrala Argentína 4 : 3 po penaltách 18. decembra 2022, 18:55

Príspevok, ktorý začína slovami „Sme majstri sveta!“, má aktuálne už takmer 60 miliónov lajkov a tento počet stále stúpa. Argentínsky kanonier tak porazil doposiaľ najpopulárnejší príspevok s fotografiou obyčajného slepačieho vajca na bielom pozadí z roku 2019, ktorý má aktuálne vyše 56 miliónov lajkov.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Leo Messi (@leomessi)

Fotku vajíčka uverejnil začiatkom roka 2019 profil @world_record_egg, ktorý predtým a ani po tom nezdieľal žiaden iný príspevok. Jeho jediným cieľom bolo spojiť ľudí na celom svete a prekonať dovtedy najlajkovanejší príspevok influencerky Kylie Jenner, ktorý v tom čase mal 18 miliónov lajkov.

Autora vtipného profilu vtedy kontaktoval portál BuzzFeed, podľa ktorého sa vyjadril len tak, že profil spravuje britská sliepka Henrietta. Sliepka podľa autora napísala príspevok o vajci, keď v januári začala novoročnú výzvu prežiť celý mesiac bez alkoholu.

Vajíčko sa tak aktuálne nachádza na druhej priečke v počte srdiečok na Instagrame. Tretím najlajkovanejším príspevkom je paradoxne fotka Messiho odvekého „rivala“ Cristiana Ronalda, ktorú nafotil spoločne s Messim v rámci kampane pre módny dom Louis Vuitton tesne pred začiatkom MS v Katare. Fotka, na ktorej obaja futbalisti hrajú šach, má na Ronaldovom profile aktuálne 42 miliónov lajkov.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Domov
Zdieľať
Diskusia