Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. decembra 2022, 19:45
Čas čítania 0:35
Martin Adam Pavlík

Drake v budúcom roku vyrazí na turné. Vidieť radosť z jeho hudby na pódiu je vraj ten najuspokojivejší pocit

Drake v budúcom roku vyrazí na turné. Vidieť radosť z jeho hudby na pódiu je vraj ten najuspokojivejší pocit
Zdroj: Flickr/Dan Garcia/na voľné použitie
HUDBA DRAKE HUDBA RAP SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Raper sa vráti na koncertné pódiá.

Kanadský raper a spevák Drake, vlastným menom Aubrey Drake Graham, potešil fanúšikov, keď nečakane prezradil, že budúci rok plánuje vyraziť na turné, píše Complex. Povedal to počas živého prenosu hazardnej spoločnosti Stake.

Keď sa ho Twitch Streamer Roshtein spýtal, na čo sa najviac teší v roku 2023, raper jasne povedal, že sa nevie dočkať, až fanúšikom predvedie naživo nové piesne. Drake tento rok v lete vydal album Honestly, Nevermind cez label OVO Sound, ktorého je spoluzakladateľom.

Okrem neho dal von nahrávku Her Loss so šestnástimi skladbami. Vytvoril ju spolu s raperom 21 Savage. Drake dodal, že vidieť, ako jeho hudba funguje pred davom, je ten najuspokojivejší pocit.

Napriek tomu, že posledné roky bol raper stále aktívny (v roku 2020 vypustil Demo Tapes Dark Lane, o rok neskôr zase potešil albumami Scary Hours 2 a Certified Lover Boy), na turné bol naposledy v roku 2018. Pridal sa vtedy k rapovej crew Migos.

Raper a spevák Drake.
Raper a spevák Drake. Zdroj: Getty Images/Karwai Tang
Domov
Zdieľať
Diskusia