Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. decembra 2022, 12:07
Čas čítania 1:18
Richard Balog

Palace upravilo ikonické bundy aj kukly s okuliarmi od C.P. Company. Máme tu adepta na módnu spoluprácu roka?

Palace upravilo ikonické bundy aj kukly s okuliarmi od C.P. Company. Máme tu adepta na módnu spoluprácu roka?
Zdroj: Palace Skateboards
MÓDA PALACE SKATEBOARDS
Uložiť Uložené

Medzi návrhmi nájdeš legendárnu bundu s okuliarmi, pletené svetre, kuklu aj tričká s jednoduchými grafickými motívmi. Celá kolekcia bude dostupná tento piatok.

Módne spolupráce sú horúcim trendom aj v roku 2022, avšak len minimum z nich prinieslo niečo nové alebo originálne. Kolekcia značiek Palace Skateboards a C.P. Company je však dôkazom, že spojenia dvoch rozličných štýlov majú zmysel. Podobne ako v prípade stretnutia s módnym domom Gucci v októbri, ktoré ponúklo jedinečné produkty. 

Ich debutové dielo má všetko, čo očakávame od módnej spolupráce. Lev Tanju a Gareth Skewis v spolupráci s dizajnérskym tímom talianskeho výrobcu C.P. Company upravili známe modely gabardénových búnd, svetrov, nohavíc s vreckami či doplnkov vrátane kukiel s okuliarmi. Výsledok nadchne každého nadšenca pre streetwear. 

Najžiadanejším produktom z kolekcie bude fialová bunda s okuliarmi a s výrazným logom oboch značiek na rukáve.
Najžiadanejším produktom z kolekcie bude fialová bunda s okuliarmi a s výrazným logom oboch značiek na rukáve. Zdroj: Palace Skateboards
Odporúčané
Prvá prehliadka Chanel v Afrike priniesla miestne zdobené motívy a retro módu. V publiku boli Pharrell Williams či Naomi Campbell Prvá prehliadka Chanel v Afrike priniesla miestne zdobené motívy a retro módu. V publiku boli Pharrell Williams či Naomi Campbell 9. decembra 2022, 16:06

Odevom a doplnkom dominujú predovšetkým farebné technické tkaniny vrátane nylonu v rôznych úpravách, ako aj gabardén či tradičná vlna, ktorú dizajnéri použili na pletený sveter vhodný na zimnú sezónu.

Archívne armádne prvky sa spájajú so súčasným streetwearom a s výskumom tkanín, ktoré sa používajú pri tvorbe športového oblečenia. Spoločne vytvárajú dizajny, ktoré vydržia celý život – fyzicky aj metaforicky, keďže zo stránky vzhľadu budú stále aktuálne. Kolekcia dokonale vystihuje identitu oboch značiek. 

Palace Skateboards x C.P. CompanyPalace Skateboards x C.P. CompanyPalace Skateboards x C.P. CompanyPalace Skateboards x C.P. Company
Zobraziť galériu
(15)

„Do značky Palace Skateboards som sa zamiloval, odkedy som ju objavil. Milujem ich prístup – neúctivý, ale pokorný, ironický a s veľkým obsahom. Keď som sa stretol s Levom a s Garethom, len sa mi potvrdilo, že veľké značky sú dielom veľkých ľudí. Spolupráca bola jednoduchá a zábavná, ale predovšetkým to bola obrovská česť,“ povedal o kolekcii Lorenzo Osti, prezident spoločnosti C.P. Company.

„Spolupráca so spoločnosťou C.P. je pre mňa veľká vec. Som celoživotným obrovským fanúšikom toho, čo Lorenzo a jeho rodina urobili nielen pre môj šatník, ale pre mužské a športové oblečenie všeobecne. Sú to inovátori, ktorí všetko zmenili. Rodina Osti v podstate vymyslela všetko, čo rád nosím, okrem flip-flop šľapiek,“ dodal Lev Tanju z Palace Skateboards. 

Nižšie nájdeš sprievodné video, vďaka ktorému získaš lepšiu predstavu o jednotlivých návrhoch. Celá kolekcia bude dostupná tento piatok v obchodoch Palace Skateboards aj C.P. Company. Nepochybujeme o tom, že väčšina produktov bude vypredaných v priebehu niekoľkých minút a v ponuke resellerov budú s niekoľkonásobnou maržou.

Anketa:
Ide o najlepšiu módnu spoluprácu v roku 2022?
Áno, bezkonkurenčne. 
Nie, videl/-a som množstvo lepších kolekcií.
Áno, bezkonkurenčne. 
58 %
Nie, videl/-a som množstvo lepších kolekcií.
42 %
Domov
Zdieľať
Diskusia