Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. decembra 2022, 13:14
Čas čítania 1:12
Dominik Vetrák

Gorila a Optimus Prime bojujú v traileri na život a na smrť. Nový film Transformers si nenechá utiecť žiadny fanúšik epickej akcie

Gorila a Optimus Prime bojujú v traileri na život a na smrť. Nový film Transformers si nenechá utiecť žiadny fanúšik epickej akcie
Zdroj: Paramount Pictures
FILMY A SERIÁLY TRANSFORMERS: RISE OF THE BEASTS
Uložiť Uložené

Optimus Prime a Bumblebee sa v novom Transformers filme postavia celkom novým nepriateľom a robotom. Sleduj debutový trailer.

Transformers: Rise of the Beasts je dlhoočakávaný blockbusterový film od štúdia Paramount Pictures. Uvidíme ho 5 rokov po snímke Bumblebee a 6 rokov po Transformers: The Last Knight. Novú časť už nerežíruje Michael Bay, ale Steven Caple Jr (Creed 2).  

Tvorcovia sa pri deji inšpirovali dejom animovaného seriálu Beast Wars. Transformeri sa v ňom menili aj na zvieratá, takže v novom filme nebudú len autami, ale aj nebezpečnými a rýchlymi podobami gigantických zvierat. Vidieť to aj v traileri, ktorý nešetrí zábermi na epické strety veľkých robotov. Fanúšikovia tejto série a veľkolepých akčných blockbusterov určite zájdu do kina. 

Odporúčané
10 dojímavých filmov, pri ktorých si poplačeš, aj keď si najväčší tvrďas 10 dojímavých filmov, pri ktorých si poplačeš, aj keď si najväčší tvrďas 30. novembra 2022, 12:30

Tvorcovia dej zasadili do 90. rokov minulého storočia, keď Transformeri z rodov Maximals, Predacons a Terrorcons vstúpili do boja medzi Autobotmi a Decepticonmi. Pôjde o priame pokračovanie snímky Bumblebee z roku 2018.

Nečakaj však postavu herečky Hailee Steinfeld z oného filmu. Hlavnú ľudskú postavu stvárni Anthony Ramos (In the Heights). Transformers: Rise of the Beasts uvidíme v kinách 8. júna 2023. 

Transformers: Rise of the Beasts bude pokračovaním Bumblebeeho a zároveň prequelom k hlavnej filmovej sérii Michaela Baya. Udalosti snímky sa odohrávajú 10 rokov pred Transformers 1 a hlavnou postavou bude Optimus Prime. Zistíme, prečo má také silné spojenie s planétou Zem a s ľuďmi a prečo sa ich rozhodol ochraňovať za každú cenu. 

Akých robotov vlastne uvidíme?

Kladní roboti

Maximals

Optimus Primal – vodca skupiny, mení sa na gorilu

Airazor

Cheetor

Rhinox

Autoboti

Optimus Prime – vodca

Bumblebee

Mirage

Arcee

Wheeljack

Stratosphere

Záporákmi budú Predacons a Terrorcons, veľa však o nich nevieme.

Terrorcons 

Scourge – vodca

Battletrap

Nightbird

Domov
Zdieľať
Diskusia