Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
21. novembra 2022, 20:38
Čas čítania 0:53

Ďuriš Nicholsonová reagovala na kritiku Martina M. Šimečku: Môj výrok o silných chlapoch v politike bol irónia

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Europoslankyňa zverejnila na Facebooku video, v ktorom reaguje na komentátora Martina M. Šimečku.

Lucia Ďuriš Nicholsonová reaguje na kritiku komentátora Martina M. Šimečku, ktorý analyzoval jej vyjadrenia o tom, že v politike chýbajú „silní chlapi“.

Europoslankyňa v aktuálnom videu vysvetľuje, že išlo o iróniu. „Pán Šimečka, tento môj výrok som myslela ako čistú iróniu, nad ktorou ste sa mohli pousmiať a nie začať mentálne cvičiť ako alfasamec v posilňovni,“ povedala Nicholsonová.

Vyjadrila sa aj k potenciálnemu vstupu do Progresívneho Slovenska. Tvrdí, že ju predseda Michal Šimečka pozval do strany a nad ponukou uvažovala, čo je podľa nej dôvod, že v politike nevyhľadáva len veľkých a silných chlapov. Zároveň upozorňuje na údajný konflikt záujmov komentátora. „Verte, že ako matka vám rozumiem. A preto sa na vás ako veľká a silná žena nebudem hnevať,“ odkázala Ďuriš Nicholsonová Martinovi M. Šimečkovi, ktorého syn je predseda PS. 

V statuse dodáva, že neprestane robiť to, s čím začala a prečo prišla do politiky. Napriek tomu, že sa v mnohých chvíľach cíti nepríjemne: „Keby som sa mala riadiť všetkými ich veštbami a prognózami, dnes by som si žila sivý a nenápadný život, možno v mnohom pokojnejší, ako je ten môj. Aj mojej rodine by sa žilo jednoduchšie.“

24. marca 2024, 6:20 Čas čítania 11:38 PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024 ZÁZNAM: Ivana Korčoka na zhromaždení v Bratislave prišli podporiť tisícky ľudí PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024 ZÁZNAM: Ivana Korčoka na zhromaždení v Bratislave prišli podporiť tisícky ľudí

Popiera aj to, že stranu chce založiť iba preto, aby mohla znovu kandidovať do europarlamentu. „Komentátori za tým mylne vidia moju snahu založiť si stranu, aby som mohla opäť kandidovať do Európskeho parlamentu. Je to hlúposť,“ píše.

Domov
Zdieľať
Diskusia