Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. novembra 2022, 20:12
Čas čítania 0:29
Dominik Vetrák

Brendan Fraser: Moja mama nevychovala pokrytca. Ocenení Zlatý glóbus sa nezúčastním, keďže som ich kritizoval

Brendan Fraser: Moja mama nevychovala pokrytca. Ocenení Zlatý glóbus sa nezúčastním, keďže som ich kritizoval
Zdroj: A24
FILMY A SERIÁLY BRENDAN FRASER
Uložiť Uložené

Brendan Fraser nie je žiadny pokrytec. S Hollywood Foreign Press Association má problémové skúsenosti a spomienky, ktoré mu nedovolia prijať ich pozvanie na odovzdávanie Zlatých glóbusov.

Herec Brendan Fraser v rozhovore pre magazín GQ povedal, že nemá záujem podporovať Hollywood Foreign Press Association (Hollywoodska asociácia zahraničných novinárov, v skratke HFPA).

Táto organizácia okrem iného stojí aj za organizáciou ocenení Zlatý glóbus. Brendana Frasera tento rok nominovali na zisk hlavnej ceny pre najlepšieho herca za jeho výkon v dráme The Whale (Veľryba), kde hrá obézneho muža. Herec však na ocenenia nepríde. 

Odporúčané
RECENZIA: Fantastická posledná séria Atlanty RECENZIA: Fantastická posledná séria Atlanty 16. novembra 2022, 11:30

„S HFPA mám viac problematických spomienok a skúseností, než koľko mám voči nim rešpektu. Nie, nezúčastním sa. Moja mama nevychovala pokrytca.“

Herec naráža na to, že v roku 2018 obvinil bývalého šéfa organizácie HFPA Philipa Berka zo sexuálneho obťažovania. Obvinenie sa zamietlo pod koberec, no Fraser na to nezabúda. Nakoniec, aj tento incident stál za tým, že Frasera odpísali v Hollywoode. 

Brendan fraser
Zdroj: A24
Domov
Zdieľať
Diskusia