Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. októbra 2022, 19:18
Čas čítania 0:33
Jakub Paulík

Kanye Westa odpísalo aj Vogue. Ďalšiu spoluprácu s raperom vylúčili

Kanye Westa odpísalo aj Vogue. Ďalšiu spoluprácu s raperom vylúčili
Zdroj: Getty Images/Oliver Contreras – Pool
ZAUJÍMAVOSTI KANYE WEST SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Kanye dopláca na svoje vyjadrenia.

Slávny módny magazín Vogue vyhlásil, že nemá v úmysle v budúcnosti spolupracovať s Kanye Westom, píše Page Six. Nadväzuje tak na krok módneho domu Balenciaga, ktorý s raperom rozviazal spoluprácu.

Dôvodom sú Kanyeho nedávne antisemitské a rasistické výroky. V jednom z príspevkov napríklad napísal, že čoskoro vyhlási bojovú pohotovosť zameranú voči Židom. V inom nazval šéfa spoločnosti Meta Marka Zuckerberga neg**m.

Anketa:
Sú podľa teba Kanyeho výroky za čiarou?
Áno, veľmi.
No, minimálne by sa mal trochu zamyslieť.
Považujem ich za bezproblémové.
Áno, veľmi.
53 %
157 Hlasov
No, minimálne by sa mal trochu zamyslieť.
26 %
77 Hlasov
Považujem ich za bezproblémové.
21 %
64 Hlasov

Ešte pred nimi spustil lavínu kontroverzie provokáciou s mikinou, na ktorej bol nápis White Lives Matter. Tento slogan je často zneužívaný pravicovými extrémistami, ktorí nechcú poukázať na rovné práva medzi rasami, ale na nadradenosť bielej.

Odporúčané
Kanye West pokračuje v provokácii, tentoraz sa pustil do Hailey Bieber: „Justin, poď si po svoje dievča, než sa nahnevám“ Kanye West pokračuje v provokácii, tentoraz sa pustil do Hailey Bieber: „Justin, poď si po svoje dievča, než sa nahnevám“ 6. októbra 2022, 8:30

Keď sa do neho za tento krok pustil raper Puff Diddy, Kanye West mu odkázal, že ho ovládajú Židia. Sociálne siete Instagram a Twitter Kanyemu z vyššie menovaných dôvodov obmedzili účty. Raper preto následne odkúpil sociálnu sieť Parler, kde sa pohybujú extrémistické živly.

Kanye West
Zdroj: instagram.com/kimkardashian
Domov
Zdieľať
Diskusia