Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Viktor Kniš
22. októbra 2022, 7:41
Čas čítania 0:29

Balenciaga oficiálne rozviazal spoluprácu s Kanye Westom

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Po nedávnom zverejnení výsledkov za tretí kvartál materská spoločnosť uviedla, že módny dom nebude ďalej pracovať na projektoch s Kanye Westom. Rozhodnutie súvisí aj so sériou veľmi kontroverzných vyhlásení.

Módny dom Balenciaga oficiálne rozviazal spoluprácu s raperom Kanye Westom, informuje portál WWD. Len pred pár dňami značka potichu odstránila z oficiálnej stránky všetky vizualizácie, ktoré obsahovali meno alebo podobizeň kontroverzného interpreta. Podľa oficiálneho stanoviska dnešným dňom Balenciaga prerušuje s Yem všetky prepojenia. 


Rozhodnutie prišlo deň po zverejnení kvartálnych výsledkov za tretí štvrťrok. Materská spoločnosť Kering dodala, že francúzsky módny dom už nebude pracovať na projektoch s raperom v súvislosti so sériou veľmi kontroverzných vyhlásení. ⁠Žiadne ďalšie projekty neplánujú ani v budúcnosti. 


Kanye Westovi pre nedávne kontroverzné vystúpenia súvisiace s fotkami v tričku s nápisom White Lives Matter Instagram obmedzil účet na sociálnej sieti. Neskôr sa pridal aj Twitter. Interpret sa vynašiel a kúpil si sociálnu sieť pre extrémistov s názvom Parler. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa HIGHSNOBIETY (@highsnobiety)

Domov
Zdieľať
Diskusia