Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Jana Chovancová TASR
6. októbra 2022, 17:40
Čas čítania 0:27

Súd rozhoduje o väzbe pre Dušana Dědečka. Iba pár metrov od budovy sa stala nehoda

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Momentálne na Krajskom súde prebieha rozhodovanie o väzobnom stíhaní Dušana Dědečka.

Pred budovou Krajského súdu v Bratislave sa stala dopravná nehoda. Zrazili sa tam dve osobné autá, dopravu riadi polícia. 

Na súde momentálne prebieha rozhodovanie o väzobnom stíhaní Dušana Dědečeka. Ten v opitosti spôsobil víkendovú dopravnú nehodu v centre Bratislavy s piatimi obeťami. 

Dušan Dědeček čelí obvineniu z trestného činu všeobecného ohrozenia. V prípade preukázania viny mu hrozí trest odňatia slobody na 20 až 25 rokov alebo na doživotie.

3. októbra 2022, 9:25 Čas čítania 0:36 Vodič, ktorý vrazil do zastávky na Zochovej a zabil 4 ľudí, mal v krvi 1,6 promile alkoholu. Po nehode sa správal agresívne Vodič, ktorý vrazil do zastávky na Zochovej a zabil 4 ľudí, mal v krvi 1,6 promile alkoholu. Po nehode sa správal agresívne

Obvinený pod vplyvom alkoholu šoféroval v nedeľu neskoro večer auto, ktoré narazilo do zastávky mestskej hromadnej dopravy Zochova. Nehoda si vyžiadala piatich mŕtvych a niekoľko zranených.

Na mieste tragickej nehody sme sa boli pozrieť aj my. Rozhovor so svedkom dopravnej nehody si môžeš pozrieť na tomto linku

Domov
Zdieľať
Diskusia