Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Kamila Šebestová
3. októbra 2022, 12:12
Čas čítania 0:27

Celé to netrvalo ani 10 sekúnd. Bolo tam zmotané telo, prešiel po ňom autom, hovorí muž, ktorý videl nehodu na Zochovej

Kategória:
Video
Uložiť Uložené

Boli sme sa pozrieť na mieste tragickej autonehody na zastávke Zochova. Rozprávali sme sa s mužom, ktorý videl celý jej priebeh.

„Celé to netrvalo ani 10 sekúnd,“ hovorí starší muž, ktorý videl priebeh autonehody na zastávke Zochova. Došlo k nej v nedeľu 2. októbra okolo desiatej večer, keď známy športový funkcionár Dušan Dědeček narazil do bratislavskej zastávky MHD. V aute vedľa neho údajne sedel aj jeho syn. 

„Počul som, akoby klepali rezne. A rýchlo. Utekali sme k autu, najskôr sme nevideli, čo nechal za sebou, lebo bola tma,“ hovorí svedok nehody. Opitý spolujazdec sa podľa neho po nehode šoféra spýtal, či sa stalo niečo zlé. Reportáž priamo z miesta diania ti prinesieme v dnešných Fresh News. Ak ťa zaujímajú ďalšie výpovede svedkov, prinášame ti exkluzívny rozhovor s Tomášom, ktorý ako prvý volal na číslo 112.

Domov
Zdieľať
Diskusia