Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Jana Chovancová
3. októbra 2022, 9:25
Čas čítania 0:36

Vodič, ktorý vrazil do zastávky na Zochovej a zabil 4 ľudí, mal v krvi 1,6 promile alkoholu. Po nehode sa správal agresívne

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Vodič išiel údajne niekoľkonásobne rýchlejšie, ako mal.

Vodič, ktorý včera v noci vrazil do zastávky na Zochovej ulici v Bratislave, mal v krvi 1,6 promile alkoholu. Po nehode sa správal agresívne, povedal policajný prezident Štefan Hamran. Píše o tom DenníkN.

Podľa Hamrana išiel niekoľkonásobne rýchlejšie, ako je povolená rýchlosť, a nevidel stopy po brzdení. 

3. októbra 2022, 11:10 Čas čítania 2:37 Svedok tragédie na Zochovej prezradil Refresheru: Opitý vodič nebrzdil, do ľudí vrazil v 80- až 100-kilometrovej rýchlosti Svedok tragédie na Zochovej prezradil Refresheru: Opitý vodič nebrzdil, do ľudí vrazil v 80- až 100-kilometrovej rýchlosti

„Podľa toho, čo som videl, tam nie sú evidentné brzdné stopy,“ povedal Hamran. Vodič podľa neho išiel z podjazdu a stratil kontrolu nad autom.

K nehode sa vyjadril aj predseda parlamentu Boris Kollár. Vo svojom statuse na Facebooku vyjadruje úprimnú sústrasť a zraneným želá skoré uzdravenie. Tiež píše o presvedčení, že vodič nevyviazne iba s podmienkou. 



Mohlo by ťa zaujímať:
– Vodič Dušan Dědeček po vytriezvení prosil policajtov, aby ho zabili, ináč sa vraj zabije sám
Polícia: Opitému vodičovi, ktorý spôsobil smrť piatich ľudí na Zochovej, hrozí doživotie
– VIDEO: Pár hodín po tragickej nehode na Zochovej zrámoval iný vodič zastávku v Hrkovciach. Zaspal za volantom
Domov
Zdieľať
Diskusia