Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Martin Adam Pavlík
4. septembra 2022, 19:09
Čas čítania 0:30

Seriál Rick and Morty bude mať minimálne ďalšie dve série. Siedma je už v produkcii a ôsma sa píše, tvrdia tvorcovia

Kategória:
Filmy a Seriály
Uložiť Uložené
Seriál Rick and Morty bude mať minimálne ďalšie dve série. Siedma je už v produkcii a ôsma sa píše, tvrdia tvorcovia
Zdroj: Adult Swim

Čo prezradili tvorcovia o budúcnosti seriálu?

Šiesta séria populárneho sci-fi seriálu Rick and Morty o geniálnom vedcovi a jeho vnukovi prichádza na obrazovky televíznej stanice Adult Swim už dnes, 4. septembra. 

Každý týždeň uvidíme jednu novú epizódu, pričom celkovo ich bude desať. Hypebeast informuje, že tvorcovia seriálu prichádzajú s ďalšími novinkami, ktoré zaručene potešia všetkých fanúšikov.



Showrunner Scott Marder a producent James Siciliano odhalili, že v budúcnosti sa môžeme tešiť na viacero ďalších sérií. Marder sľúbil, že každý rok by mala vyjsť jedna nová séria.

„Neviem, koľko toho môžeme prezradiť, ale siedma séria je už v produkcii a na ôsmej pracujú scenáristi,“ doplnil ho Siciliano. Už teraz je teda jasné, že v najbližších rokoch uvidíme minimálne dvadsať, respektíve so šiestou sériou až tridsať nových epizód, čo je poriadna nálož nových intergalaktických dobrodružstiev nerozlučnej dvojice. 

Anketa:
Tešíš sa na ďalšie série Ricka a Mortyho?
Jasné.
Vôbec.
Nezaujíma ma to.
Jasné.
96 %
Vôbec.
1 %
Nezaujíma ma to.
4 %
Domov
Zdieľať
Diskusia