Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Martin Adam Pavlík
8. septembra 2022, 13:28
Čas čítania 0:30

Sylvester Stallone bude v minisérii Tulsa King drsným gangstrom, s ktorým sa neradno zahrávať

Kategória:
Filmy a Seriály
Uložiť Uložené
Sylvester Stallone bude v minisérii Tulsa King drsným gangstrom, s ktorým sa neradno zahrávať
Zdroj: Joe Maher/Getty Images for Paramount+

„Sly“ bude znova rozdávať tvrdé rany a strieľať zo všetkého, čo mu príde pod ruku.

Sylvestra Stallona poznáme ako nezlomného, odvážneho drsniaka, ktorý sa nebojí zmerať si sily ani s dvojmetrovými stotridsať kilogramovými hlavohruďami. Ako píše Collider, hviezda filmových sérií Rocky, Rambo či Expendables sa objaví čoskoro v ďalšej podobnej úlohe. 

Bude to v minisérii Tulsa King. Prvé dve epizódy vyjdú na Paramount+ 13. novembra. Vonku je už aj prvý trailer. O réžiu sa postará skúsený Taylor Sheridan, ktorý nakrútil skvelé trilery Wind River či Those Who Wish Me Dead, ale aj mimoriadne kvalitné seriály Yellowstone a 1883.


Tulsa King rozpráva príbeh Dwighta „Generála“ Manfrediho, ktorého hrá Stallone, gangstra z New Yorku, ktorého po prepustení z väzenia po 25 rokoch jeho šéf vyhostí do Tulsy v Oklahome. Uvidíme teda Manfrediho, ako buduje vlastné zločinecké impérium a nebojí sa pritom „ísť cez mŕtvoly“.

Domov
Zdieľať
Diskusia