Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah článku vznikol v spolupráci so spoločnosťou Dobrý Interiér.
22. augusta 2022, 16:00
Čas čítania 0:49
Richard Balog

Tomuto rodinnému domu v Brezne dominujú minimalistické línie, funkčné riešenia priestorov a luxusné materiály

Tomuto rodinnému domu v Brezne dominujú minimalistické línie, funkčné riešenia priestorov a luxusné materiály
Zdroj: Dobrý Interiér
KULTÚRA ARCHITEKTÚRA ZO SLOVENSKEJ A Z ČESKEJ REPUBLIKY
Uložiť Uložené

Tím architektov z ateliéru Dobrý Interiér zostal verný svojmu rukopisu a výsledkom je návrh mestskej vily, do ktorej by sme sa najradšej hneď presťahovali.

Tím architektov okolo Michala Feketeho z ateliéru Dobrý Interiér má portfólio plné kvalitných projektov, ktoré by sa nestratili ani na stránkach zahraničných magazínov. Dôkazom je návrh rodinného domu v Brezne, ktorému dominujú minimalistické línie, funkčné riešenia jednotlivých priestorov a luxusné materiály. 

Architekti pritom zostali verní svojmu rukopisu a výsledkom je jednoduchý, ale do najmenších detailov prepracovaný interiér v jemnej palete farieb s výraznými štruktúrami a vzormi. 

Odporúčané
Výhľad na more, rozľahlá záhrada aj bazén. Predstavujeme dovolenkové bývanie snov z Istrie Výhľad na more, rozľahlá záhrada aj bazén. Predstavujeme dovolenkové bývanie snov z Istrie 10. augusta 2022, 18:30

Hlavnými výhodami domu sú vzdušnosť, priestrannosť a takisto výhľady na záhradu plnú zelene. Všetky atribúty využili architekti naplno a zvýraznili krásu celého priestoru. Pomohli si jednoduchou farebnou kombináciou s dominantnou bielou, ale aj výraznými svietidlami, luxusnými obkladmi či vstavaným nábytkom. Pozitívne hodnotíme aj veľkoformátové čierne okná a priame prepojenie s terasou, respektíve s vonkajšími priestormi. 

Takto by podľa nás malo vyzerať nadčasové bývanie, ktoré nepodlieha sezónnym trendom a majiteľom bude robiť radosť dlhé roky bez akýchkoľvek dodatočných zásahov, respektíve úprav.  

Teraz si vychutnaj galériu s vizualizáciami celého interiéru, ktorý je pastvou pre oči a poteší každého milovníka škandinávskej estetiky s citom pre čisté minimalistické línie.

BreznoBreznoBreznoBrezno
Zobraziť galériu
(24)

Viac zaujímavých návrhov nájdeš na webovej stránke ateliéru Dobrý Interiér. Zakladateľ Michal Fekete nám zároveň prezradil, že v septembri odhalia realizáciu bytu v jednej z bratislavských novostavieb, na ktorú sa určite pozrieme v samostatnom článku. 

Domov
Zdieľať
Diskusia