Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah článku vznikol v spolupráci so spoločnosťou Svoboda & Williams.
10. augusta 2022, 18:30
Čas čítania 1:12
Richard Balog

Výhľad na more, rozľahlá záhrada aj bazén. Predstavujeme dovolenkové bývanie snov z Istrie

Výhľad na more, rozľahlá záhrada aj bazén. Predstavujeme dovolenkové bývanie snov z Istrie
Zdroj: Svoboda & Williams
KULTÚRA CHORVÁTSKO SVOBODA & WILLIAMS
Uložiť Uložené

Dokonalý únik od každodenných povinností a zároveň zaujímavá investícia.

Chorvátsko je destinácia, ktorá ponúka nielen lacné ubytovanie v apartmánoch, ale aj luxusné nehnuteľnosti s atmosférou. Ide o dokonalý únik od každodenných povinností a v mnohých prípadoch aj o zaujímavú investičnú príležitosť. 

Vďaka spolupráci s realitnou kanceláriou Svoboda & Williams dnes nazrieme do elegantnej vily na ostrove Istria, ktorá je na predaj za 1 250 000 eur.

Ponúka nadčasový dizajn, vonkajší bazén a dostatok priestoru. Budúcim majiteľom je k dispozícii aj rozľahlá záhrada plná zelene s krytou terasou a spoločenské vyžitie v blízkom meste Poreč s bohatou históriou.

Vila sa nachádza na pozemku s výmerou 700 štvorcových metrov, pričom úžitková plocha interiéru predstavuje 230 štvorcových metrov, ktoré architekti rozvrhli rovnomerne do dvoch podlaží.

Odporúčané
Spojenie technológií, poctivých materiálov a dizajnu. Takto vyzerá rodinný dom za 1,25 milióna eur neďaleko Bratislavy  Spojenie technológií, poctivých materiálov a dizajnu. Takto vyzerá rodinný dom za 1,25 milióna eur neďaleko Bratislavy 1. augusta 2022, 10:30

Interiér ponúka celkovo štyri spálne – všetky s en-suite kúpeľňami a vrchné aj s balkónmi, priestrannú obývaciu miestnosť s jedálňou, s kuchyňou a s priamym vstupom na vonkajšiu terasu, ale aj množstvo úložného priestoru vďaka vstavanému nábytku vyrobenému na mieru.

Čo sa týka vzhľadu, priestory sú štýlové a útulné. Dominantné sú predovšetkým drevené podlahy a veľkoformatové dlažby, ktoré dotvárajú domácku atmosféru. Za pozornosť stoja aj sofistikované kusy nábytku a doplnkov v minimalistickej palete farieb. 

Vonkajšia časť ponúka súkromie vo veľkej záhrade plnej zelene, ktorú dopĺňajú bazén a prekrytá terasa ako stvorená na rodinné posedenia s dobrým jedlom. K dispozícii je aj letná kuchyňa.

Výhodou vily je lokalita s neopísateľnou atmosférou v tesnej blízkosti mesta Poreč, ktoré obklopuje priezračné more z jednej strany a borovicové háje z druhej strany, vďaka čomu má budúci majiteľ na výber viacero možností na trávenie voľného času. Centrum je plné reštaurácií a kaviarní s útulným posedením. 

Presne takto si predstavujeme dokonalé prázdninové útočisko pri mori, v ktorom človek zabudne na problémy. Bonusom je, že cesta z Bratislavy trvá približne šesť hodín. Teraz si vychutnaj galériu detailných fotografií a pre viac informácií navštív webovú stránku realitnej kancelárie. 

IstriaIstriaIstriaIstria
Zobraziť galériu
(17)
Domov
Zdieľať
Diskusia